Dănciulescu a DEMISIONAT de la Dinamo: „Trebuia să o fac de mai mult timp”

Dănciulescu a confirmat plecarea de la Dinamo şi a anunţat „ruptura” totală cu Negoiţă.

elefant.ro

Ionel Dănciulescu a anunţat că renunţă la postul de director general al clubului Dinamo şi a venit cu primele lămuriri după informaţiile apărute în presă. Fostul atacant a lăsat de înţeles că rolul său în conducere ar fi fost diminuat din cauza ideilor contradictorii.

„În primul rând, ce am anunţat eu nu e ştirea zilei. Cel mai important e meciul din această seară. Sunt lucruri care s-au acumulat, poate că trebuia să iau decizia mai tin timp. Dar am rămas pentru echipă, pentru suporteri. Îi spun la revdere lui Dinamo, dar nu adio. Sper ca odată să mă regăasesc în ce înseamnă Dinamo. Decizia mea nu se bazează pe latura financiară. În viaţă sunt lucruri mult mai importante alte lucruri. Respectul şi recunoştinţa. Lumea ştie ce vorbesc. E o decizie pe care aş fi vrut s-o iau mai demult. Vă spun cu durere în suflet că îmi e greu, dar voi rămâne „câine” până la moarte. E şi vina mea, chiar dacă uneori am fost ascultat sau nu.

Am încercat în acest interval de timp să cred în ce facem aici, dar am pus punct. Nu am nicio ofertă sau o posibilitate e a pleca în altă parte. Vreau doar să stau acasă, dar sunt deschis la o altă ofertă.

Bratu e prietenul meu, l-am susţinut şi îl voi susţine în continuare, dar aşa simt eu. Şi mai vreau să fac o precizare. Dacă am rămas cinci ani, chiar dacă am avut un cuvânt de spus sau nu am avut un cuvânt de spus în anumite situaţii, sunt şi eu părtaş la această situaţie. Dacă lucrurile nu au mers, e şi vina mea.

evomag.ro

Cu David (n.r. – preşedintele lui Dinamo, Alexandru David) am vorbit mult. Cu domnul Negoiţă (n.r. – patronul lui Dinamo) nu am mai vorbit de foarte mult luni. I-am spus lui David mai multe aspecte care se adveresc. Nu e niciun conflict absolut nimeni.

Sunt convins că Dinamo va redeveni ce va fi în trecut, dar e nevoie de timp, e nevoie ca Florin să fie susţinut. Cred că Florin e omul potrivit la locul potrivit. dacă Florin va pleca, e cea mai mare greşeală care s-ar putea face”, a declarat Dănciulescu pentru DigiSport.

Despre oferta de la FRF: „Nu e adevărat. Nu am discutat cu nimeni, vreau doar să mă liniştesc”.

Reclame