VIDEO | Florin Bratu, pus la zid de o glorie dinamovistă. Nici Negoiţă nu a scăpat: „Cert este că acest domn…”

Fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici, 54 de ani, a vorbit despre haosul de la Dinamo și l-a criticat pe Florin Bratu pentru modul în care a gestionat situaţia de la Dinamo.

Fostul atacant din „Groapă” a mai spus că Niculescu e posibil să se facă de râs la Dinamo, din cauza lotului pe care îl are, iar mulţi suporteri i-au transmis că se tem chiar de o eventuală retrogradare.

„Eu mi-am dat seama după jocul cu Viitorul, când era foarte fericit că i-a ieşit tactica. Că nu a luat gol cu Viitorul acasă. Ne-am apărat tot meciul şi am dat un gol pe contraatac. În schimb Viitorul ne-a dominat de la început până la final. O echipă cu o experienţă mai bogată ne biruia în acel meci. El era foarte încântat. După am intrat în zodia lui 3. Mai aveam puţin şi luam trei şi la ultimul joc de acasă, cu Astra. Cert este că acest domn Negoiţă s-a înconjurat numai de ageamii. E uşor influenţabil.

Tare mi-e frică să nu se facă de râs Claudiu Niculescu. Nu că n-ar fi un antrenor bun, dar mă tem de calitatea proastă a mărfii pe care o are. Unii dintre dinamoviştii mei îmi spun: <<Claud, mi-e frică să nu retrogradăm>>. Eu le spu: <<Stai liniştit, sunt altele care nu ne lasă>>. Claudiu nu poate să le taie picioarele, să le schimbe. Poate lă de un plusvaloare, dar e slabă calitatea”, a spus Claudiu Vaişcovici.

În plus, Vaişcovici, a lansat o ipoteză interesantă cu privire la transferul lui Mahlangu (29 de ani) la Ludogoreţ. Fostul l atacant susţine că s-a întâmplat ceva dubios cu transferul sud-africanului, dar nu a oferit mai multe detalii. Cert este că Dinamo l-a cedat pe Mahlangu pentru o sumă mică, dacă ne raportăm la contribuţia acestuia şi la cât de important era Mahlangu pentru Dinamo. Jumătate de milion de euro a încasat Negoiţă de la campioana Bulgariei.

„Au fost ceva lucruri dubioase. Era un jucător care recupera foarte mult, un jucător util nouă. Meh, sunt anumite discuţii care au ieşit pe marginea transferului. Dacă săpaţi mai adânc o să aflaţi mai multe şi o să vedeţi cine a fost implicat pe acolo.

evomag.ro

O să aveţi o surpriză şi mai mare”, a mai spus Claudiu Vaişcovici, în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

  • Florin Bratu a terminat pe primul loc în playout cu Dinamo, dar în acest sezon nu a reuşit să se ridică la nivelul aşteptărilor. După înfrângerile cu Universitatea Craiova, Astra şi Poli Iaşi, Bratu a fost înlocuit cu Niculescu. Omul care a cucerit Cupa şi Supercupa cu FC Voluntari a debutat cu dreptul, reuşind să învingă marţi Dacia Unirea Brăila, scor 3-1.