Cupa României |AFK Csikszereda – Dinamo, două variante pentru disputarea partidei: „Încercăm să organizăm meciul la Miercurea Ciuc”

Federatia Română de Fotbal a anunțat programul meciurilor din optimile de finală ale Cupei României. Conform site-ului oficial al FRF, partida dintre AFK Csikszereda și Dinamo, se va disputa în data de 1 noiembrie, de la ora 19:00.

bestkids.ro

Szondi Zoltan, președinte la AFK Csikszereda, a vorbit despre meciul cu Dinamo, din optimile Cupei României. Oficialul susţine că pentru echipa sa, este mai importantă lupta pentru promovare în Liga a 2-a și că meciul cu Dinamo, s-ar putea juca la Sfântu Gheorghe.

„Pentru noi, acest meci cu Dinamo nu înseamnă nimic. Poate vă surprinde, dar pentru noi prioritar este să promovăm în Liga a 2-a.

Vom încerca totuși să organizăm acest meci la Miercurea Ciuc, facem eforturi pentru a aduce o nocturnă. În cazul în care nu vom reuși, cu bunăvoința domnului ‎Laszlo Dioszegi, de la Sfântu Gheorghe, am primit acceptul să mergem să jucăm acolo.

romstal.ro

Va fi foarte greu, plecăm cu șansa a doua și pentru că Dinamo nu merge deloc bine în campionat și probabil Cupa este importantă pentru cei de acolo.

Știu că nu suntem iubiți nicăieri în deplasare, dar acum vom juca acasă. Cred că și la noi, dar și la Sf. Gheorghe, galeria lui Dinamo va fi acoperită de fanii noștri. Cred că o calificare este un bonus pentru noi”, a declarat Szondi Zoltan pentru gsp.ro.

Reclame