Reacţia lui Dinamo după ce Dănciulescu susţine că a primit „interzis” la meciuri

Ionel Dănciulescu a șocat în această dimineață, când a afirmat la Digi Sport Matinal, că de acum încolo el nu va mai fi prezent la partidele lui Dinamo pentru a nu mai lăsa loc interpretărilor. Fără să spună concret, a lăsat de înţeles că prezenţa sa la stadion nu este agreată de conducerea clubului Dinamo.

bestkids.ro

Președintele clubului, Alexandru David spune că nu se simte vizat și îl așteaptă în continuare pe Dănciulescu la meciurile echipei lui Niculescu.

„Mă surprinde și pe mine reacția lui Dănciulescu și felul în care se comportă de ceva timp. Nu știu despre ce vorbește și la cine se referă.

Eu nu am nicio problemă cu el, chiar am stat împreună la meciuri. Sunt sigur că Ionel Dănciulescu poate să vină în continuare la partidele noastre și nimeni nu are o problemă cu asta”, a spus David.

Dănciulescu a fost la meciul de Cupă dintre Brăila şi Dinamo, scor 1-3, primul joc cu Claudiu Niculescu pe banca „câinilor roșii” după înlocuirea lui Florin Bratu, iar jucătorii roş-albilor i-au dedicat fiecare gol marcat. De asemenea, el a fost şi la meciul Dinamo-Sepsi 0-0.

„Am apărut la rugămintea lui Claudiu, m-a rugat să vin la cele două meciuri, de aceea am fost și la Galați. Promit că de astăzi nu mă voi mai duce la niciun meci al lui Dinamo. O persoană dragă mie m-a sunat ieri, că altcineva din club i-a spus că nu e benefică prezența mea în jurul echipei și lucruri de genul ăsta.

Dacă cei de la Dinamo se concentrează pe faptul că prezența mea nu este benefică în jurul echipei, înseamnă că toate celelalte probleme de la echipă sunt rezolvate. Nu mi-a interzis nimeni, dar e mai bine așa. Probabil și faptul că sunt prieten cu Claudiu, jucătorii țin la mine și avem o relație specială, au afectat. Ei ar fi trebuit să valorifice într-un mod pozitiv relația specială cu jucătorii. Știi la ce mă refer.

E momentul să fac un pas în spate, nu o să mă mai duc la meciuri, o să fiu susținătorul lor din fața televizorului, o să îl susțin pe Claudiu din toate punctele de vedere, pentru că vorbesc destul de des cu el. Nu am spus de șefii lui Dinamo, am spus că e vorba de cineva din club. Ar fi sunat o persoană la care eu țin foarte mult și e mult mai bine așa”, a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii mai sus menționate.

Reclame