Conducerea lui Dinamo, criticată după lovitura de teatru dată noapte trecută lui Niculescu

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a vorbit despre numirea lui Mircea Rednic în funcția de tehnician al echipei Dinamo București. El consideră că ”Puriul” este cel mai bun antrenor pe care îl pot avea ”câinii”, dar i-a criticat pe conducătorii clubului pentru felul în care s-au comportat cu Claudiu Niculescu.

„E dureros ce i s-a întâmplat lui Claudiu la câte a făcut omul ăsta pentru Dinamo. Negoiță habar nu are că Niculescu și-a pus o Oltenie întreagă în cap ca să vină la Dinamo, iar de trofee câștigate nu mai are rost să vorbim. Niculescu a fost umilit de Negoiță, Bălănescu și David, dar acolo sus e un Dumnezeu. Să le fie rușine.

Stați liniștiți că strâmbul tot strâmb este. Însă de data asta a fost șmecher rău. Și-a făcut un contract beton. Chiar își dorește să îl dea Negoiță afară după două etape la fel ca pe Claudiu. Dar Mircea și-a făcut contract tare. Recunosc că e cel mai bun antrenor pe care îl putea avea Dinamo”, a spus Dănuț Lupu.

După ce i-a lăsat locul pe bancă lui Claudiu Niculescu, Florin Bratu regretă ceea ce se întâmplă cu actualul tehnician.

„Îmi e foarte greu…aş dori să văd mai multă stabilitate, să se acorde mai mult credit antrenorilor, la Dinamo, dar şi-n general. La Dinamo probemele sunt mult mai adânci, nu doar antrenorii…ei vin şi pleacă pe bandă rulantă şi e un punct periculos pentru că li se acordă un alibi perfect jucătorilor atunci când nu au rezultate.

Ţin la Claudiu, am şi jucat împreună. Ştiu cât şi a dorit să vină aici. Vă daţi seama ce e în sufletul lui? Nu se aştepta nici în visele lui cele mai urâte să se întâmple aşa ceva. Caut motive de ce s-a întâmplat asta şi nu le găsesc. Claudiu avea experienţă, a câştigat două trofee importante cu Voluntari…Nu ştiu ce mai e la echipă că am rupt legătura de trei săptămâni. Dacă vezi că nu mai eşti dorit la locul de muncă şi te duci cu mare drag şi cu pasiune, dar nu mai eşti dorit, ce faci?

evomag.ro

Eu nu am fost umilit, când am avut ceva de spus, am spus cu argumente. Iată că lucrurile trenează în continuare, iată că nu e uşor şi nu am spus vorbe în vânt. L-am avut pe Rednic antrenor la Rapid, la Dinamo, el poate redresa situaţia, însă vom vedea dacă se va descurca”, a afirmat fostul antrenor din Ștefan cel Mare.

Și fosta glorie a lui Dinamo, Claudiu Vaişovici, deplânge situația în care a fost pus „Clau-Gol” și nu crede că mutarea şefilor roş-albi de a-l demite pe Claudiu Niculescu şi a-l instala pe Mircea Rednic pe banca tehnică e benefică.

„Mircea mi-a fost coleg, mi-e prieten, dar dacă se întâmplă aşa ceva îmi pare rău de Claudiu. Să renunţi la el după trei jocuri e cam… Să vedem, continuă debandada care e acolo de câţiva ani. Rednic o să ceară jucători. Credeţi că poate face mai mult cu lotul pe care îl are la ora actuală? Ce le poate face antrenorul? Nu poate să-i facă pe toţi Messi sau Ronaldo, maxim le creşte valoarea cu 10 la sută. E greu cu lotul care e, mai ales să faci performanţă”, a spus Claudiu Vaişcovici.

Cu Niculescu pe banca tehnică, Dinamo are o singură victorie (scor 3-1 cu Dacia Unirea Brăilea, în Cupa României), un egal (scor 0-0 cu Sepsi) şi o înfrângere (scor 0-2 cu FC Botoşani).

Lasă un răspuns