Prima declarație a „Puriului”. Când va semna Rednic cu Dinamo

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo. Tehnicianul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly, iar acum se află la al 4-lea mandat în „Ștefan cel Mare”.

evomag.ro

„Puriul” a avut prima reacţie și recunoaşte că sunt discuţii foarte avansate, însă a spus că echipa are încă antrenor şi situaţia se va clarifica zilele următoare.

„Am reziliat cu Faisaly, dar nu am semnat cu Dinamo. Avem discuţii foarte avansate, mai sunt lucruri de pus la punct. Dinamo are încă antrenor. Am fost întrebat dacă aş putea lucra cu Claudiu şi nu ştiu încă situaţia dintre el şi club. O să vin la Bucureşti şi vedem ce se întâmplă. Despre Florin Prunea nu vreau să vorbesc, pe mine nu conducerea clubului ma interesează, ci echipa, că aia nu joacă… Luni vom ştii mai multe”, a declarat Mircea Rednic.

În ultimul mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo, clubul alb-roşu a ajuns în finala Cupei României din sezonul 2015-2016, pierdută în faţa celor de la CFR Cluj la loviturile de departajare (2-2, 4-5 d.p.). Tot cu Rednic antrenor, Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană, în 2007.

Reclame