Filmul complet cu revenirea lui Rednic la Dinamo. Ce se întâmplă cu Niculescu

Mircea Rednic, în vârstă de 56 de ani a bătut palma cu Negoiță și a semnat contractul pe doi ani cu echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare. “Puriul” a fost liber de contract după despărțirea de Al Faisaly și va începe al patrulea mandat pe banca lui Dinamo.

evomag.ro

Marea schimbare s-a produs vineri seară, în urma unor discuții în secret care s-au purtat între Mircea Rednic și Ionuț Negoiță, iar marele perdant al nopții este Claudiu Niculescu, lăsat perplex. Antrenorul “câinilor” a picat la mijloc într-un conflict pentru putere dintre Alexandru David şi Florin Prunea.

Conform fanatik.ro, povestea venirii lui Rednic la Dinamo a început în momentul în care patronul echipei a început negocierile cu Florin Prunea. La negocierile dintre Ionuţ Negoiţă şi Florin Prunea, fostul portar al echipei naţionale a României i-a cerut patronului să-l lasă să deţină toată puterea la club, iar acest lucru făcea ca Alexandru David şi Bogdan Bălănescu să iasă din schemă şi să nu mai aibă niciun cuvânt de spus la echipă.

teamdeals.ro

Astfel, cei doi au făcut o strategie pentru ca să nu fie afectaţi de viitoarele mutări din club, iar singurul care îi putea salva era Mircea Rednic. Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David îi trimitea SMS-uri lui Mircea Rednic înaintea meciului pierdut de dinamovişti la Botoşani, scor 0-2, iar oficialul din “Ştefan cel Mare” îi cerea “Puriului”, rămas liber de contract după ce a fost demis de la Al Faisaly, să revină la Dinamo. Odată cu înţelegerea dintre Mircea Rednic şi Ionuţ Negoiţă, antrenorul în vârstă de 56 de ani va prelua toată puterea la club, iar finanţatorul echipei nu va mai avea nevoie de Florin Prunea.

În acest sens, președintele Alexandru David s-a deplasat, vineri seară, acasă la Clau-gol, cu o ofertă de compromis. Aceea de a rămâne în staff-ul lui Mircea, tehnicianul de 42 de ani s-a simțit și mai jignit și a refuzat vehement propunerea de a continua în staff-ul lui Rednic, în ciuda faptului că „Puriul” și-a dorit acest lucru.

Așadar, Claudiu Niculescu va conduce azi amicalul de la Ștefănești, după care își va lua ”la revedere” de la jucători. Mircea Rednic va începe oficial activitatea la Dinamo de mâine, duminică, 14 octombrie. Negoiță trebuie să-i plătească 40.000 de euro despăgubiri lui Claudiu, care va deveni liber de contract la nici 3 săptămâni de la numire.

vivre.ro

Cu ”Clau-gol” pe banca tehnică, Dinamo are o singură victorie (scor 3-1 cu Dacia Unirea Brăilea, în Cupa României), un egal (scor 0-0 cu Sepsi) şi o înfrângere (scor 0-2 cu FC Botoşani).

În ultimul mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo, clubul alb-roşu a ajuns în finala Cupei României din sezonul 2015-2016, pierdută în faţa celor de la CFR Cluj la loviturile de departajare (2-2, 4-5 d.p.). Tot cu Rednic antrenor, Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană, în 2007.

Reclame