„Florin Prunea la Dinamo” a picat! Care este adevăratul motiv

E agitaţie mare la Dinamo, după ce Negoiţă l-a demis pe Niculescu pentru a-l aduce pe Mircea Rednic. „Puriul” semnând noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo.

vivre.ro

Dacă la nivelul bănci tehnice, oficialii clubului au reușit o mutare importantă, nu se poate spune același lucru și la nivel administrativ. Florin Prunea a fost la un pas să revină la Dinamo, într-o funcție executivă, dar nu s-a înțeles cu finanțatorul Ionuț Negoiță.

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a explicat motivul real pentru care fostul mare portar nu a semnat contractul oferit.

„Cu domnul Prunea lucrurile sunt simple. M-am întâlnit cu dânsul, am avut niște negocieri care au fost acceptate de ambele părți, dar problema a fost legată strict de durata contractului. Dinamo i-a oferit un contract pe o perioadă determinată, iar dânsul nu a acceptat. Miercuri au fost aceste discuții, la prânz.

Joi am avut discuția finală, iar cele două părți nu au putut să renunțe la pretenții. Joi, toate negocierile au căzut. Am fost prezent și la întâlnirea cu avocatul dânsului, dar nu aici au fost problemele, ci la durata contractului.

evomag.ro

Eu am avut o negociere, ne-am pus de acord asupra unor detalii, dar asupra altor detalii nu ne-am pus de acord. Au fost două discuții, una pe fișa postului și una de parte financioară. Dar pe fișa postului nu ne-am înțeles, pentru că eu vreau ca lucrurile să fie clare. Dacă cei de acolo sunt de acord cu ce am spus și vor fi trecute în fișa postului cerințele mele, atunci ne vom înțelege. Dacă nu, nu! Nu e problema de bani”, a declarat Alexandru David.

  • Prunea ar fi revenit după şapte ani la Dinamo, unde a mai fost director sportiv în sezonul 2010-2011.
  • Florin Prunea a apărat poarta lui Dinamo în trei perioade, 1985-1988, 1992-1998 şi 2000-2002. Are 40 de meciuri pentru naţionala României, între 1990 şi 2001.
Reclame