„Suntem înţeleşi în proporţie de 99%”, detaliile contractuale ale lui Rednic la Dinamo

Claudiu Niculescu a fost demis din funcţia de antrenor principal al clubului Dinamo, urmând ca în locul acestuia să fie adus Mircea Rednic.

evomag.ro

Alegerea omului cu banii de la Rin a însemnat „sacrificarea” lui Claudiu Niculescu, iar Rednic va fi numit noul antrenor al lui Dinamo cel târziu luni şi va semna pe o perioadă de doi ani, timp în care va avea misiunea de „salva” ce se mai poate din clubul patronat de Ionuţ Negoiţă.

Preşedintele clubului, Alexandru David, a dezvăluit că în proporţie de 99%, lucrurile sunt rezolvate și înţelegerea dintre clubul şi cel poreclit ”Puriul” ar urma să fie valabilă pe doi ani: ”Cu domnul Rednic nu am semnat încă, dar suntem înţeleşi în proporţie de 99%. Mai sunt câteva detalii. Propunerea noastră este pentru doi ani. Cu domnul Rednic am discutat pe parcursul zilei de vineri. Trebuie să vedem cum acoperim zonele deficitare. Eu am încrederea că va duce echipa în play-off. Mai multe detalii nu pot să vă ofer. Dacă nu se întâmplă o catastrofă, luni dimineaţă vom semna”, a spus Alexandru David.

vivre.ro

Rednic, abia demis de la echipa saudită Al-Faisaly după doar 5 etape, a avut doar câteva zile pentru a se decide ce va face, întrucât era presat de câteva oferte venite din Belgia. „Puriul” a recunoscut într-un interviu pentru ProSport că două echipe l-au dorit: „Sincer, am oferte din Belgia. O echipă din prima ligă care e la retrogradare şi una din liga a doua care vrea să promoveze. Dar încă mă gândesc. Acum, încă nu mi-am reziliat contractul, ca să le zic la oameni că sunt liber sau… Dar mă gândesc…”, declara tehnicianul.

Dacă va semna cu Dinamo, Mircea Rednic ar debuta pe banca echipei chiar într-un meci pe teren propriu, împotriva celor de la Dunărea Călăraşi. „Câinii” sunt pe locul 12, antepenultimul din Liga 1, cu 11 puncte.

Reclame