VIDEO | Dănuț Lupu este convins că Rednic va face „revoluție” în iarnă la Dinamo

Pentru a treia oară în ultimele luni, Dinamo se află în punctul în care schimbă antrenorul în încercarea de a se redresa. Misiunea lui Mircea Rednic se anunţă a nu foarte ușoară, cu toate că „Puriul” e încrezător şi are parte de susţinere totală.

evomag.ro

Marţi dimineaţă, în direct la ProSport Live, Dănuţ Lupu (51 de ani) a susţinut, că noul antrenor de la Dinamo va aduce 6-7 jucători noi cu care să se lupte cu şanse reale la calificarea în play-off: „Sunt sigur că Dinamo, în iarnă, va aduce 6-7 jucători, la cererea lui Mircea Rednic. Dacă vin şase, pleacă şase. Trebuie să aducă Dinamo acolo unde ne dorim toţi dinamoviştii. Poate dacă va reuşi să lucreze mental cu jucătorii, nu vom mai păţi ruşinea de anul trecut. La ora actuală nu e un fotbalist foarte bun care să accepte ofertă de la Dinamo, din Liga 1”, a declarat fostul fotbalist al lui Dinamo.

Fostul fotbalist de la Dinamo şi Rapid, a criticat strategia de transferuri a clubului alb-roșu.

teamdeals.ro

Negoiță a vândut doar în ultimii ani de 3,5 milioane de euro, investind practic nimic în aducerea de înlocuitori pe măsură. Concret, singurul fotbalist venit contra unei sume de bani în Ștefan cel Mare în ultimele două sezoane e Daniel Popa, pe care s-a plătit 30.000 de euro în 2017.

Dănuț Lupu a nominalizat vânzare lui May Mahlangu (29 de ani), pe suma
de 500.000 de euro, la Ludogoreţ, drept una dintre marile greşeli ale cuplului Negoiţă-David. Pentru Lupu, plecarea lui Mahlangu e sinonimă cu o scădere de 30% pentru Dinamo.

„Transferurile care s-au făcut în vară… prin plecarea lui Mahlngu s-a pierdut 30% din potenţialul echipei. Era un jucător care-i făcea şi pe ceilalţi să joace bine”, a declarat fostul mare mijlocaş.

Reclame