Gabi Torje se implică în scandalul din vestiarul naţionalei. Ce spune mijlocașul despre Dinamo

Gabriel Torje s-a implicat în scandalul de la echipa națională privind informarea jucătorilor înainte de meciul cu Muntenegru din Liga Națiunilor.

elefant.ro

Gabriel Torje, care a împlinit 29 de ani, a vorbit despre incidentul din vestiarul echipei naţionale. Atunci când, la finalul partidei de la Podgorica, câștigată cu 1-0, Cristi Manea și Ciprian Deac au dezvăluit că n-au știut că este necesară o victorie la minimum două goluri în Muntenegru. România a căzut în urna a patra valorică înaintea tragerii la sorți pentru preliminariile EURO 2020.

Cosmin Contra a respins aceste acuzații și a contraatacat, spunând că unii jucători n-au fost atenți la discuțiile anterioare meciului cu Muntenegru.

„Jucătorii nu trebuie anunţaţi de nimeni. Ei trebuiau să ştie înainte să intre pe teren că trebuie să câştige la două goluri. Cu siguranţă i-a anunţat cineva în vestiar. Probabil că Manea s-a pierdut când a dat declaraţia, cu emoțiile. Nu vreau să cert pe nimeni sau să jignesc. Să nu ştii acest lucru înseamnă că eşti pe lângă fotbal. S-a tot scris în presă că avem nevoie de o victorie la două goluri pentru a fi în urna a treia. Indiferent cu cine va pica România, şansele sunt aceleaşi”, a declarat Torje pentru DigiSport.

Totodată, mijlocașul celor de la Sivasspor, crede că Dinamo, fosta sa echipă, poate prinde un loc între primele 6 clasate la finalul sezonului regulat. Internaționalul român este convins că roș-albii vor câștiga meciurile necesare pentru a obține accesul în play-off.

„Sunt la 3 puncte de play-off, trebuie să câştige meciuri. Nu poţi să ajungi în play-off dacă nu câştigi meciuri. Am încredere în Mircea Rednic, e un antrenor cu experienţă, e ultimul antrenor care a adus titlul în Ştefan cel Mare. În plus, toți cei de acolo vor face tot ce e mai bun pentru Dinamo şi pentru a o duce în play-off. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut a fost greu de suportat pentru mulţi, mai ales pentru jucători.

Nu fac antrenorii pregătirea fizică, preparatorii se ocupă de pregătirea fizică. Pregătirea tehnică şi tactică o fac antrenorii. Dacă tu nu te simţi pregătit ca jucător, stai şi lucrezi în plus.

Nu este vina unei singure persoane şi nu se poate da vina pe o singură persoană că nu e echipa pregătită!”, a mai spus Torje, care joi, 22 noiembrie a împlinit 29 de ani.

  • Gabriel Torje are 56 de selecții și 11 goluri la echipa națională. În prezent, mijlocașul de bandă joacă la Sivasspor, în prima ligă din Turcia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s