Mihai Popescu: „Trebuie să demonstrăm că merităm să jucăm în play-off”

Dinamo va disputa vineri, pe teren propriu, meciul din debutul etapei a 16-a a Ligii I, conta echipei Gaz Metan Mediaș. Partida se va juca de la ora 20:30, în „Ștefan cel Mare”.

vivre.ro

Fundaşul central Mihai Popescu a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că pauza competiţională prilejuită de meciurile reprezentativelor României a prins bine echipei noastre, care trebuie să demonstreze în partida cu Gaz Metan Mediaș că merită să se califice în play-off-ul Ligii 1.

„Ne-a prins bine această pauză competiţională, suntem încrezători pentru meciul de mâine cu Mediaş. Suntem convinşi că vom face un meci mare şi că vom obţine toate cele trei puncte. Nu este o atmosferă tensionată, e normal ca orice antrenor care vine să încerce să întărească lotul. Noi am crezut incă de la început în echipa noastră, chiar dacă am avut o pasă mai proastă. O să prindem play-off-ul, o să vedeţi. Gaz Metan e o echipă destul de bună, momentan este pe un loc de play-off. Jucăm acasă şi trebuie să demonstrăm că merităm să jucăm în play-off”, a declarat Mihai Popescu în conferința de presă, premergătoare partidei.

Reclame