Reacție a lui Dănciulescu vizavi de revenirea în Ștefan cel Mare. Ce spune despre relația cu Ionuț Negoiță

Ionel Dănciulescu a plecat de la Dinamo în toamna acestui an, însă n-ar spune nu unei reveniri, mai ales că Mircea Rednic are mână liberă la Dinamo, acolo unde „taie și spânzură”, iar ultima „victimă” a sa, a fost chiar directorul sportiv, George Trandafir. După această decizie, multă lume se întreabă dacă Ionel Dănciulescu va reveni în staff-ul „câinilor”.

bestkids.ro

„Eu dacă mă întorc? Am spus-o, niciodată să nu spui niciodată. Dar acum echipa e cea mai importantă, toți trebuie să lupte pentru redresarea lui Dinamo în clasament. Condiții sunt, acum să se facă și performanță!

Jucătorii trebuie să-și arate orgoliul, sunt la un club mare al României. Sunt plătiți bine, la timp, să arate că nu degeaba clubul și, mai ales, suporterii au fost și sunt alături de ei. Să arate că sunt Doar Dinamo București!

E greu pentru Mircea Rednic, echipa a fost formată de un alt antrenor, cel cu care s-a deschis sezonul. Dar eu am încredere că nea Mircea va redresa situația, e singurul capabil s-o facă. Nici nu vreau să iau în calcul că nu ajungem în play-off!

Dar trebuie mai multă implicare din partea jucătorilor, să joace pentru culori, că au cele mai bune condiții din țară. Vedeți că Dinamo e în top 3 salarii în România. Să nu se mai caute alibiuri, fotbalistului nu trebuie să i se promită marea cu sarea, el dacă e plătit la timp cu cât i s-a promis, el e mulțumit.

Nici nu concep ratarea play-off-ului. OK, nu ar fi o tragedie mondială, ai putea pregăti viitorul sezon, dar trebuie luptat cu atitudine și cu devotament pentru actualul. Să se gândească la faptul că joacă împotriva Stelei la fiecare meci. Fiindcă orice partidă va fi un derby de acum înainte”, a spus Danciu pentru GSP.ro.

Pe 21 septembrie, Ionel Dănciulescu a anunțat plecarea de la Dinamo, chiar pe teren, înaintea meciului Poli Iași – Dinamo, după 5 ani în care a ocupat mai multe funcții în club: de la director sportiv, la antrenor, pentru o scurtă perioadă, iar apoi director general, după ce a avut o carieră glorioasă și ca jucător al alb-roșiilor. Chiar dacă n-a plecat în condiții tocmai bune din Ștefan cel Mare, Dănciulescu nu-i poartă pică finanțatorului Ionuț Negoiță.

„Domnul Negoiță e degeaba blamat. El a plătit mereu ce a promis, la timp, a creat toate condițiile de performanță, a salvat Dinamo. A lăsat mereu mână liberă antrenorului și oamenilor din conducere. Ce să facă? Să joace el? E un om cu coloană vertebrală, unul dintre patronii de cuvânt din România.

Oricât ar pregăti nea Mircea meciurile și e cel mai bun la acest capitol, fără devotamentul jucătorilor și dorința lor, Dinamo nu se va ridica în clasament”, a mai spus Dănciulescu, pentru sursa mai sus citată.

Trofee cucerite de Ionel Dănciulescu la Dinamo:

  • 3 titluri de campion (2002, 2004, 2007)
  • 3 Cupe ale României (2003, 2004, 2012)
  • 2 Supercupe ale României (2001 şi 2004)
  • 2 titluri de golgheter (2004 şi 2008)
  • un titlul de cel mai bun fotbalist al anului (2004)
Reclame