VIDEO | Bogdan Lobonț, debut ca antrenor la Universitatea Cluj

Bogdan Lobonţ a debutat pe banca Universităţii Cluj mai devreme decât se stabilise iniţial. Fostul portar al „câinilor” şi-a intrat în rol în derby-ul ultimei etape a Ligii 2 din 2018, cu Chindia, câştigat cu 3-1, deşi „şepcile roşii” l-au anunţat ca antrenor principal din ianuarie.

melimeloparis.ro

„Pisica” și-a început cariera de antrenor la U Cluj. Fostul internațional a stat pe banca tehnica la meciul din Liga 2, pe care “U” l-a jucat pe Cluj Arena împotriva Chindiei Târgoviște, derby-ul etapei a 21-a, ultima din 2018. Noul tehnicianul al „Șepcilor Roșii” a atras toate privirile cu look-ul său, mai ales cu căciula neagră și ochelarii de soare.

Anunțul debutul său pe banca tehnică a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului ardelean, în care cei de la “U” au anunțat că “Lobi” va fi prezent la acest meci.

“La ora 19:30, “U” și Chindia Târgoviște se întâlnesc, pe Cluj Arena, în derby-ul ultimei etape din Liga 2 din acest an, iar Bogdan Lobonț își va face, cu această ocazie, debutul în antrenorat, pe banca echipei noastre. Avem echipa de start a “studenților”, rămâne doar să le ținem pumnii și să ne cântăm dragostea pentru “U”. Ne vedem în tribune! Haide “U”!” a postat clubul ardelean pe pagina oficială de Facebook.

Bogdan Lobonţ şi-a anunţat obiectivul pentru primul sezon ca antrenor.

”E alegerea mea. Aşa mi-a venit mie. Azi-noapte(n.r,. joi spre vineri) am avut o revelaţie. Mai mult am suferit la televizor, din momentul în care mi-am dat acordul să vin. E mai greu. Şi aici am suferit, dar am suferit cu toţii, disipăm între noi suferinţa. Ştim că sunt şi momente când trebuie să suferim.

Mai sunt meciuri. Vom vedea la final, când se ajunge la finish. Campioni de toamnă, campioni de iarnă nu e pentru noi. Noi ştim ce trebuie să facem, luăm fiecare meci în parte. Avem aproape trei luni la dispoziţie să ne cunoaştem mai bine şi să progresăm. Băieţii au făcut un meci mare astăzi, au avut o atitudine extraordinară şi este doar meritul lor. Au fost aici zi de zi, sunt aceeaşi, au demonstrat că au valoare. Toţi au jucat bine, au făcut un joc extraordinar. Au potenţial, valoare, talent. Atmosfera a fost extraordinară. O echipă care are suporteri minunaţi. Au încurajat echipa chiar şi când am fost conduşi. ”U” a demonstrat că joacă împreună, fotbalişti şi suporteri.

În staff vor fi Adrian Iencsi, Mircea Cojocaru, Dan Dudiţă şi Călin Albuţ, cu portarii. Am o echipă de super-profesionişti şi ne completăm foarte bine. De aceea i-am ales, ca să ne completăm. Nu am nevoie de <yes-man>”, a declarat tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

Fostul internaţional ar fi trebuit să preia echipa de la 1 ianuarie 2019, însă lucrurile au fost grăbite. Fostul portar a debutat astfel vineri, 7 decembrie, în cariera de antrenor, chiar dacă, oficial, în acte, el nu îndeplineşte funcţia de antrenor principal.

Reclame