VIDEO | „Câinii” obțin doar o remiză la Târgul Mureș

Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, contra echipei FC Hermannstadt, în etapa a 19-a a Ligii 1. Mihai Popescu putea să aducă victoria „câinilor” la ultima fază, însă mingea trimisă de fundaşul central a lovit bara transversală.

melimeloparis.ro

Partida de la Târgu Mureş s-a disputat pe un teren inchețat, iar Sergiu Hanca a profitat după numai nouă minute de la startul jocului. Mingea expediată de la mare distanţă de mijlocaşul dinamovist a căzut fix în faţa lui Căbuz, care, ce-i drept, a fost poziţionat greşit, apoi a intrat în poartă. În minutul 32 s-a făcut 1-1, după o nouă gafă. De această dată, la cealaltă poartă, acolo unde Sergiu Popovici l-a lăsat pe Petrişor Petrescu să reia mingea în poartă de lângă el.

După pauză, Dinamo şi Hermannstadt au trecut rând pe rând pe lângă golul de 2-1. Gazdele, au avut o bară în minutul 62, după o deviere nefericită a lui Atmane. Şi Dinamo a avut o bară, la ultima fază, prin Popescu. S-a terminat 1-1, iar Dinamo nu depăşeşte criza. Echipa lui Mircea Rednic se află pe locul al 11-lea, cu 19 puncte, la trei puncte în spatele echipei din Sibiu, care este a opta, şi la opt puncte de Mediaş, echipa aflată pe locul al şaselea.

Sursă video: Digisport.ro
Reclame