Reacția noului erou al lui Dinamo după hat-trick-ul reușit în fața Craiovei: „Eu cred că vom ajunge în play-off”

Venit la Dinamo la o lună după instalarea lui Mircea Rednic, italianul Mattia Montini e omul meciului în Ștefan cel Mare, după hat-trick-ul reușit în poarta Craiovei.

vivre.ro

Atacantul italian spune că echipa are șanse mari să meargă în primele 6, în ciuda diferenței de puncte.

„Am marcat multe goluri spectaculoase de-a lungul timpului. Preferatul meu, pe care îl consider cel mai frumos, a fost un gol de la jumătatea terenului, care l-a surprins pe portar. L-am marcat în primul meu an la Benevento.

Eu cred că vom ajunge în play-off dacă vom reuși să jucăm în continuare așa cum am făcut-o împotriva Craiovei. Trebuie să ne concentrăm și să păstrăm această linie”, a declarat Montini pentru gsp.ro.

Tot pentru sursa mai sus citată, Mattia Montini, a dezvăluit ce l-a convins să vină în Ștefan cel Mare: „Știam de club, am văzut și meciuri la televizor în trecut. Am semnat cu Dinamo pentru că m-a atras istoria clubului. Mă bucur foarte mult că evoluez pentru o echipă cu o tradiție atât de mare.

Mircea Rednic mi-a spus că încep o nouă aventură a vieții mele și că îmi urează mult noroc. E un om foarte pozitiv, indiferent de situație”.

somproduct.ro

În schimb, fost atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, devenit agent de jucători după retragere. Afirmă într-un interviu, că italianul putea ajunge mult mai repede la Dinamo, dar Mircea Rednic l-a refuzat în primă instanță.

„Eu îl știam pe acest jucător și chiar l-am propus acum două luni la Dinamo. Am fost refuzat de Mircea Rednic. A spus că nu îi place. După o lună, uite-l că joacă la Dinamo. Asta e viața”, a declarat Marius Niculae.

  • 4 goluri în 5 meciuri a marcat Montini în acest sezon de Liga 1, fiind al doilea golgeter al „câinilor”, după Salomao, care are 6 reușite în 20 de meciuri.
Reclame