VIDEO | Două oferte de ultim moment pentru Dorin Rotariu

Dorit de Gigi Becali la FCSB și de Mircea Rednic la Dinamo, atacantul Dorin Rotariu, 23 de ani, este sfătuit, de impresarul său, Dragoş Boboc, să nu excludă varianta venită de la rivali.

vivre.ro

Agentul jucătorului, a dezvăluit, la ProSport LIVE, că fotbalistul pe care-l reprezintă este în faţa unei decizii importante, în perioada imediat următoare. Boboc susţine că va avea o discuţie decisivă cu conducerea lui AZ Alkmaar pentru a-i face loc în echipă jucătorului. Dacă acest lucru nu se va rezolva, atunci Dorin Rotariu va pleca de la clubul olandez. În acest moment, Dorin Rotariu a fost tras pe linie moartă de AZ Alkmaar, club la care este împrumuta până în vară, de FC Brugge.

„Dorin se pregăteşte, vrea să joace. E nemulţumit, pentru că a pierdut şi naţionala. Dar sperăm să-i găsim ceva acum în iarnă, ca să joace, să-şi revină. Vrea să plece de la AZ Alkmaar. Vom vedea ce vor şi cei de la AZ. El e împrumutat până în vară, dar urmează să avem o discuţie cu conducerea. Ori să joace, ori să-i găsim o altă echipă.

Niciodată să nu spui niciodată. Dar e cam greu să se întoarcă în România, trecutul lui a fost cu Dinamo. Nu ştiu ce să spun acum. Dar sunt ceva interese, au sunat echipe din străinătate. Din Belgia, o echipă din Belgia şi încă o echipă din Olanda, care era interesată de el înainte să ajungă la Brugge”, a declarat impresarul mijlocaşului, la ProSport LIVE.

sursă video: ProSport LIVE
  • Dorin Rotariu și-a început cariera de jucător profesionist în Liga 1, la Dinamo București, club la care a fost împrumutat de către ACS Poli Timișoara în septembrie 2012.
  • Primul său gol pentru Dinamo a fost marcat chiar într-un meci cu FC Vaslui, încheiat cu scorul de 2-0. Pe 11 august 2013, Rotariu a marcat în „Eternul derby” contra echipei Steaua București. După scurt timp, pe 23 august, acesta înscrie pentru a treia oară în tricoul dinamovist în victoria 6-0 împotriva celor de la Universitatea Cluj.
  • Mijlocaşul ofensiv a fost transferat de la Dinamo la Club Brugge, pe suma de 2,2 milioane de euro în 2017.
  • 1.500.000 € este cota lui Rotariu, potrivit transfermarkt.
Reclame