ȘOC! Cât costă un bilet pentru „câini” la meciul cu Astra Giurgiu

Dinamo respiră după victoria contra Craiovei, iar Mircea Rednic a început să viseze din nou la play-off.

vivre.ro

Pentru „câinii roșii” urmează partida de pe „Marin Anastasovici”, joi, de la ora 20:00. Pentru acest meci, șefii Astrei au fixat prețuri uriașe la bilete. Potrivit informațiilor, fanii dinamoviști vor trebui să achite câte 50 de lei pentru fiecare tichet.

Acest lucru i-a deranjat pe oficialii clubului Dinamo, care vor refuza invitațiile la tribuna oficială, urmând a lua loc în peluză, alături de fanii dinamoviști, în semn de protest. Mai mult, aceștia au anunțat că vor proceda asemănător și la următorul meci direc în care Dinamo va fi gazdă.

„Îi așteptăm cu brațele deschise pe numeroșii ultrași giurgiuveni la următorul meci din Ștefan cel Mare. Fiecare bilet de la peluză va costa 100 de euro. Am înțeles că au și o tobă. Pentru tobă, prețul va fi de 50 de euro”, a spus ironic Alexandru David, președintele lui Dinamo, pentru gsp.ro.

„Din aceste motive numărul fanilor prezenți la stadion este în scădere continuă. Vom refuza toate invitațiile de la oficială. Toți șefii lui Dinamo vor lua loc în tribună, alături de suporteri, în sectorul destinat fanilor noștri”, a afirmat și Bogdan Bălănescu, secretarul general al clubului de fotbal Dinamo.

Ce meciuri mai are de disputat Dinamo în sezonul regulat:

  • Astra – Dinamo
  • Dinamo – Poli Iaşi
  • Sepsi – Dinamo
  • Dinamo – Botoşani
  • Dunărea Călăraşi – Dinamo
  • Dinamo – Concordia Chiajna
Reclame