Giurgiuvenii se tem de Mattia Montini: „Foarte inspirat”

Dinamo se va deplasa la Giurgiu pentru meciul cu Astra din etapa cu numărul 21 a Ligii 1. Partida se va disputa de la ora 20:00, pe stadionul „Marin Anastasovici”.

elefant.ro

Antrenorul de la Astra, Costel Enache, a vorbit, într-o conferință de presă despre partida de joi seară și se declară impresionat de atacantul lui Dinamo, Mattia Montini. Totuși, spune că fundaşii săi îl pot anihila pe vârful italian. Atacantul de 26 de ani a reuşit un hat-trick contra Craiovei, etapa trecută.

„Ne propunem cele trei puncte, ne propunem victoria, asta fără a scoate din context respectul faţă de adversarul şi momentul bun în care sunt acum. Nu de adversar îmi fac eu griji. Eu mă gândesc la jucătorii mei şi sunt convins că, şi cu lipsurile pe care le avem, avem forţă şi grupul este puternic. Sper într-o mobilizare bună, într-o conştientizare a momentului şi a importanţei din jocul de mâine şi, ca atare, să văd o echipă unită, o echipă muncitoare, responsabilă şi determinată.

Foarte inspirat. Am văzut şi execuţiile şi demarcările… A fost un meci extraordinar pentru Montini. Dar eu cred că trebuie remarcaţi şi fundaşii mei, pentru că şi ei fac meciuri bune. Şi am încredere că vom găsi mijloacele să îl oprim.

De la locul 5 în jos, toţi ne batem pentru play-off. Punctele sunt puţine între noi, lupta e deschisă, mai sunt încă destule etape şi nimic nu e clar pentru absolut nimeni. E lucrul care ne obligă să ne batem, să luptăm până la capăt şi să fim foarte eficienţi. Asta înseamnă un pic mai mare responsabilitate defensivă şi eficienţă ofensivă, care eu nu prea am ce să le reproşez băieţilor”, a declarat Costel Enache, într-o conferinţă de presă.

vivre.ro

Joi seară, antrenorul echipei noastre, Mircea Rednic nu va putea miza pe Diogo Salomao, din cauza unei suspendări, motiv pentru care va lipsi şi Denis Alibec, de la Astra Giurgiu.

  • Dinamo a adunat 22 de puncte în toate cele 20 de etape de Liga 1 disputate. Ultima victorie a fost cea mai categorică din tot campionatul, 3-0, cu CSU Craiova. În urmărul meci cu Astra, elevii lui Mircea Rednic au șansa să se apropie de play-off cu o victorie.
  • 7 victoriiare Astra acasă în meciurile cu Dinamo în 16 meciuri. „Câinii” au învins de 5 ori, alte patru partide s-au încheiat la egalitate.
Reclame