VIDEO | Scandal înainte de Astra – Dinamo! Contre între Dănciulescu și Dani Coman pe seama biletelor

Ultima etapă a anului a adus un nou scandal în Liga 1. Cearta a izbucit, de data aceasta, între Dani Coman și Ionel Dănciulescu. Motivul este reprezentat de costul tichetelor, pentru partida dintre Astra și Dinamo.

elefant.ro

Oficialii clubului Astra Giurgiu, au stabilit un preț de 50 de lei la bilete pentru fanii lui Dinamo la meciul care se va disputa joi, de la ora 20.00, la Giurgiu. Decizia i-a nemulțumit de conducătorii dinamoviști.

Ionel Dănciulescu a criticat decizia celor de la Astra.

„Mi se pare o chestie urâtă, o chestie care nu ar trebui să aibă loc în fotbalul românesc. Ne întrebăm apoi de ce îndepărtăm lumea de la stadion , de ce nu mai vin suporterii aproape de echipă, de ce lumea nu se mai implică în fotbal.

În loc să chemi lumea la stadion, să joci pe un teren arhiplin, atmosfera să fie una de meci mare, mai ales că între Dinamo şi Astra a existat o oarecare rivalitate în ultimii ani. Dar din punctul meu de vedere este un lucru urât.

Întotdeauna le-a fost un pic teamă de suporterii noştri, asta este clar, şi punând biletele aşa de mari, cred că suporterii noştri nu vor fi prezenţi. Dar vă asigur că ei vor fi acolo, alături de noi, şi vor fi în număr cât mai mare”, a declarat directorul sportiv al clubului Dinamo București.

sursă video: fcdinamo.ro

Președintele Astrei, Dani Coman, s-a arătat deranjat comentariile dinamoviștilor.

”Fiecare club îşi face strategia în felul său. I-aş ruga să termine cu ironiile astea ieftine. Astea se folosesc în spatele blocului. Dinamo a rămas cea mai mare echipă din fotbalul românesc, ţinând cont de numele pe care îl poartă Steaua. Ar trebui să fie un pic mai inteligenţi”, a spus Coman la ProX.

Lasă un răspuns