Rednic acceptă pariul lui Becali: „Mai vreau să facem un pariu!”

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic a declarat, miercuri, într-o conferință de presă că i se pare amuzantă iniţiativa lui George Becali, care i-a lansat o provocare „Puriului”.

vivre.ro

Convins că Dinamo nu va ajunge în play-off, finanţatorul celor de laFCSB, i-a propus un pariu nebun lui Mircea Rednic. Becali este gata să pună pe masă un milion de euro în caz contrar. Antrenorul lui Dinamo a acceptat provocarea, cu două condiţii: ca sumele să fie de zece ori mai mici, iar banii să meargă la adăposturile de câini.

„Gigi e haios. Trebuia să facă pariul la început, nu să aștepte până acum. Accept pariul, dar nu face el regulile. Să dea 100.000 de euro el, iar eu dau 10.000. Dar cu o condiție: banii să meargă la un adăpost de câini.

Și mai fac un pariu cu el. Eu spun că FCSB nu va câștiga campionatul. Fac pariu că nu va lua campionatul. E clar că el nu ne vrea în play-off.

smartdevices.bg

Vrea echipe cu care are meciuri amicale. Multă lume nu ne vrea în play-off”, a declarat Mircea Rednicla conferința de presă de dinaintea meciului cu Astra, de joi, ora 20:00.

Reclame