AUDIO | Mulțescu crede în Mircea Rednic: „A venit la Dinamo să ajute și o face din toate punctele de vedere”

Gheorghe Mulțescu, fostul jucător de legendă al lui Dinamo București, a fost prezent în studioul Sport Total FM. Mulțescu a vorbit despre situația de la Dinamo, văzută prin ochii săi.

melimeloparis.ro

„Mircea Rednic este de apreciat! A venit la Dinamo să ajute și o face din toate punctele de vedere. El poate sa supralicitat și poate că nu se aștepta să găsească o astfel de situație la Dinamo. Mircea, acum are datoria și dreptul să spere.

Dinamo mai are o șansă să ajungă în play-off! Sunt cinci meciuri și coroborat cu alte rezultate, se poate. Este foarte greu, aproape imposibil, dar sunt șanse. Eu spun că poate să câștige toate cele cinci meciuri rămase, dar sigur e foarte greu”, a spus cel poreclit „Smurd-ul”, în calitate de invitat al emisiunii „Fotbal la matineu”.

Mulțescu, ultima dată antrenor la CS U Craiova și Astra Giurgiu, a mai vorbit și despre starea sa și a fotbalului românesc:

„Eu nu am angajament pentru că am fost nemulțumit din varii motive. Nu vreau să mă duc oriunde. Trebuie să mă atragă cu un proiect prin care se vrea performanță.

Din păcate pentru soarta antrenorilor, singura soluție este să joci ofensiv și să câștigi. Contează și valoarea jucătorilor în ultimii 30 de metri.

Nu vreau să fac propagandă, dar Federația a luat câteva măsuri foarte bune, regula U21, Liga a II-a, Liga a III-a. Nu are de câștigat decât fotbalul românesc.

Eu am deja discuții. Iau în calcul orice variantă și din România și din străinătate”, a mai spus Gigi Mulțescu.