Claudiu Niculescu critică strategia de transferuri a lui Dinamo: „Nu s-a făcut niciun transfer în defensivă”

Dat afară de Dinamo pe 13 octombrie, după aproape o lună în funcție, Claudiu Niculescu a criticat strategia de transferuri a lui Mircea Rednic și crede că sunt șanse mici ca echipa să ajungă în play-off.

Campionatul începe peste 3 săptămâni. Problema e că au plecat mulți jucători de pe linia de fund și nu a venit nimeni în locul lor. Nu s-a făcut niciun transfer în defensivă. Dinamo a renunțat la Corbu, Katsikas și Popescu, care erau titulari. Acum mai sunt doar Ciobotariu, Grigore și Ehmann.

În plus, nu ai un portar cu experiență. A plecat Penedo și nu s-a adus nimic în locul lui. Muțiu e de perspectivă, dar nu are experiență.

La Dinamo, linia dintre liniște și infern e foarte subțire. Mulți visează și spun că Dinamo poate ajunge în play-off. Pentru asta trebuie să se întâmple cea mai mare minune din fotbalul românesc. Trebuie ca echipa de pe locul 6 (n.r. Astra) să joace execrabil și Dinamo să bată tot. În plus, Dinamo mai trebuie să depășească alte patru echipe”, a declarat Claudiu Niculescu la TV Digi Sport.

  • Din postura de jucător, atacantul a câştigat 7 trofee la Dinamo, titlul de campion (2002, 2004, 2007), Cupa României (2003, 2004, 2005) şi Supercupa României (2005), dar şi două titluri de golgheter al României, în 2005 şi 2007.
  • De-a lungul carierei, Niculescu a antrenat la U Cluj, Bihor Oradea, Damila Măciuca, CS Râmnicu Vâlcea, FC Voluntari și Dinamo.
  • 2 trofee are Niculescu în cariera de antrenor: Cupa și Supercupa României, ambele cu FC Voluntari.
Reclame