VIDEO | Nou-venitul, Reda Jaadi: „Dinamo este o nouă provocare pentru mine”

Dinamo l-a prezentat săptămâna trecută pe Reda Jaadi, un mijlocaș belgian de 24 de ani care a evoluat ultima dată la Royal Antwerp, echipa pregătită de Ladislau Boloni.

StarShinerS.ro

Mijlocașul belgian adus de Mircea Rednic la Dinamo, crede că sezonul nu este pierdut și a dezvăluit, într-un interviu și felul în care Mircea Rednic l-a convins să accepte oferta de la Dinamo.

„Dinamo este o nouă provocare pentru mine, o destinație nouă, am înțeles că e un club bun cu suporteri minunați și acest lucru m-a făcut să vin aici. Apoi am venit să muncesc din nou cu Rednic, îmi place foarte mult de el și asta a contat foarte mult pentru mine. Este o persoană onestă, cunoaște foarte bine fotbal, este o persoană pe lângă care eu vreau să stau ca să pot progresa.

Știu că era un club foarte mare în trecut, cu suporteri frumoși, cu un stadion bun și știu că acum sunt într-o situație dificilă. Dar asta se poate schimba. Cu un antrenor nou, după ce o să începem să jucăm bine sper că situația se va îmbunătăți.

Mi-a spus că sunt un jucător foarte bun, dar am nevoie de o echipă unde să joc meci de meci. Eu am mare încredere în Rednic pentru că este o persoană bună și îmi dă foarte mare încredere. Vorbește mult cu jucătorii, este mereu pozitiv, este foarte important pentru grup”, a declarat mijlocașul belgian.

Jaadi spune că i-a urmărit pe suporterii lui Dinamo în câteva filmulețe și a rămas extrem de impresionat de spectacolul din PCH: „M-am uitat la filmulețe cu suporterii lui Dinamo, dar nu știu de la ce meciuri erau. Am văzut secvențe. Sunt minunați, chiar îmi plac! Eu iubesc câinii, am doi ca cei de pe stema lui Dinamo. Scarface și Aikou. Îmi place foarte mult numele Scarface. Îmi place să petrec timpul cu familia mea, cu prietenii”, a mai spus belgianul Jaadi.

Cotat la 350.000 de euro de transfermarkt, Reda Jaadi a vorbit și despre noii lui colegi de la Dinamo și obiectivul pe care și l-a propus să-l îndeplinească: „Dinamo are jucători tineri foarte buni, situația din clasament nu e bună, dar este foarte important să rămânem pozitivi, să fim uniți, o echipă nu înseamnă un jucător, doi, care joacă bine. O echipă înseamnă 11 jucători cu mentalitate bună, asta este prima soluție să ieșim din această pasă proastă.

Eu am spus că obiectivul meu este să ajungem în play-off. Este important pentru mine, pentru prestația mea. Eu cred că în fotbal totul este posibil. Important este să rămânem pozitivi și să avem un grup solid.

Visul meu este să joc într-un campionat mare și în Champions League. Ăsta este obiectivul meu. Mie îmi place Spania și Anglia, iar Ronaldo este fotbalistul meu preferat. Este o mașină de fotbal. Are o mentalitate bună, este foarte, foarte bun”, a încheiat Reda Jaadi.

  • 20 de meciuri a adunat Jaadi pentru Antwerp, sezonul trecut, în prima ligă a campionatului belgian, marcând două goluri. În prima parte a acestui sezon a evoluat doar în partida Antwerp vs Waasland-Beveren, scor 0-2, în luna decembrie a anului trecut.
  • 24 de ani va împlini Jaadi, luna viitoare, pe 14 februarie. Internațional de juniori, Jaadi a jucat pentru reprezentativele U18 și U17 ale Belgiei.
  • 6 este numărul echipelor din cariera lui Reda Jaadi: Standard Liege, Dessel Sport, Vise, Mechelen, Royal Antwerp și, Dinamo București.
Reclame