Gomelt a fost transferat. Vezi cu ce echipă a semnat

Tomislav Gomelt și-a găsit echipă în timp record, după despărțirea de Dinamo. Dinamo București și FC Crotone au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocașului croat Tomislav Gomelt la echipa italiană, locul 19 în Serie B, a anunțat conducerea clubului din Ștefan ce Mare prin intermediul site-ului oficial al clubului, http://www.fcdinamo.ro.

Intrat în ultimele 6 luni de contract, mijlocașul de 24 de ani a semnat până în 2021 și este prezentat de Crotone ca ”un jucător cu o vizione bună a jocului, cu o mare inteligență tehnică”.

Înainte de a semna cu Dinamo din postura de jucător liber de contract, Tomislav Gomelt a jucat în Liga 1 la CFR Cluj, în două rânduri, în sezoanele 2015-2016 și 2016-2017, sub formă de împrumut de la italienii de la Bari, din Serie B. A adunat 34 de meciuri și două goluri în Liga 1. Crescut la Tottenham (2012-2015), croatul a fost împrumutat de englezi la Espanyol Barcelona B (2013), la Antwerp (2013-2014) și la Bari, înainte să fie cedat definitiv în Italia. După plecarea din Gruia, Gomelt s-a despărțit de Bari și s-a dus în țara natală, la Rijeka, însă nu a reușit să se impună și a fost împrumutat o jumătate de sezon la Lorca.

La Dinamo, Gomelt a strâns 799 de minute în 11 meciuri, timp în care a livrat două pase decisive. Pe postul croatului, Mircea Rednic îi are la dispoziţe pe Mamoutou N’Diaye, Ioan Filip, Dan Nistor, Rachid Ait-Atmane şi Ionuţ Şerban.

  • 1 trofeu are Gomelt în palmares, Cupa României cu CFR Cluj în 2016.
  • 3 selecții a adunat Gomelt la reprezentativa sub 19 ani a Croației.

Lasă un răspuns