Costin Amzăr, discurs manifest după remiza cu Voluntari

Dinamo a făcut doar egal cu FC Voluntari, scor 1-1 (1-1), vineri seara, pe Stadionul Arcul de Triumf, în etapa a șaptea play-out-ului Superligii și a ratat o nouă șansă de a ieși din zona retrogradării.

Pentru Dinamo lucrurile se complică și mai tare în Superliga. Echipa lui Zeljko Kopic a remizat vineri cu FC Voluntari, la finele unui meci în care ilfovenii puteau da lovitura pe final.

Costin Amzăr, fundașul stânga al ”câinilor”, și-a strigat disperarea după meciul de pe ”Arcul de Triumf” și a tras o concluzie cât se poate de dură.

Anti-talentul din Ștefan cel Mare a mărturisit că el și colegii săi au făcut tot posibilul să remedieze această problemă, însă se pare că nu au reușit: ”nu vedeți că parcă nu vrea să intre mingea în poartă”.

”În fiecare meci nu putem să marcăm mai mult de un gol. Nu putem să câștigăm nici acasă, o luăm meci cu meci, vedem ce o să facem și la Cluj. Nu e vorba de mine, am făcut un meci bun, nu vedeți că parcă nu vrea să intre mingea în poartă, suntem blestemați, nici nu știm ce să mai facem. A fost un meci care pe care, ambele căutam puncte.

Le mulțumim fanilor. S-a simțit prezența lor în tribune, le mulțumim că au fost alături de noi. Nu bag de seamă, îmi văd de jocul meu, de treaba mea. Și noi când am dat ni s-a întors ceva.

Mergem numai la victorie, să câștigăm și atât, normal că se mai crede atâta timp cât mai sunt șanse. Nu e cazul să vorbim, mergem să ne jucăm șansa până la final”, a Costin Amzăr la finalul meciului.

Zeljko Kopic, după Dinamo – FC Voluntari 1-1

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenroul lui Dinamo, a spus lucrurilor pe nume la finalul meciului cu FC Voluntari.

”Nu am văzut, nu vreau să comentez arbitrajul. E foarte greu, nu e totul în mâinile noastre. Azi trebuia să câștigăm, dar nu mai controlăm noi totul.

A fost al treilae meci în șapte zile. Avem timp să ne gândim la următorul meci. Avem destul timp. Băieții au înțeles situația. În ultimele jocuri am luat goluri în ultimele minute. Azi am luat în prima repriză.

Normal că sunt supărați suporterii. Ei sunt mereu în spatele nostru și ne susțin. E responsabilitatea mea, a noastră să facem lucrurile mai bune.

Această perioadă a fost foarte grea. Acum e foarte greu, pentru că sunt doar două jocuri. Acum e cel mai greu moment”, a spus Zeljko Kopic, la finalul meciului cu FC Voluntari.

Dinamoviștii au deschis scorul în minutul 35 al meciului, prin Gnahore, însă ilfovenii au restabilit egalitatea două minute mai târziu, prin Cascini. S-a încheiat 1-1.

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul 15 în clasament, cu 21 puncte.

Etapa viitoare, Dinamo se va deplasa la Cluj, pentru meciul cu Universitatea.

Programul lui Dinamo în play-out-ul din Superligă:

Etapa 8

4 mai

Ora 20:00

U Cluj – DINAMO

Etapa 9

11 mai

DINAMO – UTA Arad

CITESTE SI:

Video I Concluziile lui Zeljko Kopic, după egalul de pe Arcul de Triumf

Video I Dinamo – Voluntari, un egal cât o retrogradare

Foto I Fanii lui Dinamo și-au pierdut răbdarea cu Andrei Nicolescu: ”Nu e cantină de ajutor social”

2 gânduri despre &8222;Costin Amzăr, discurs manifest după remiza cu Voluntari&8221;

Lasă un răspuns