Flavius Stoican, este cu ochii pe Dinamo: „Sunt foarte atent la tot ceea ce se întâmplă acolo”

Antrenorul formaţiei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, este cu ochii pe Dinamo. „Sunt cu ochii pe Dinamo! Noi avem șanse să mergem în play-off”.

dealzz.eu

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani, crede că echipa lui are șanse mai mari să ajungă în play-off decât Dinamo, lucru spus într-un interviu acordat celor de la gsp.ro.

„Acolo e Mircea Rednic, un antrenor de calibru. Și a avut avantajul că a putut să-și facă singur selecția. Într-adevăr, omogenitatea e o problemă, dar când vorbim de Rednic, orice e posibil. Sunt foarte atent la tot ceea ce se întâmplă acolo. Sunt cu ochii pe Dinamo tot timpul!”, a spus Stoican, pentru sursa mai sus citată.

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, nu cred în șansele echipei noastre, în speranța de a accede în play-off.

„Eu personal n-o văd pe Dinamo în play-off. Mai mari șanse avem noi să ajungem acolo decât ei”, a mai declarat Flavius Stoican.

Dinamo București va debuta într-un meci oficial în 2019 în compania celor de la Poli Iași, în etapa a 22-a a Ligii 1 Betano. Meciul se va juca luni, 4 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, iar oficialii dinamoviști au pus deja la vânzare biletele pentru partida contra moldovenilor.

Biletele au fost puse în vânzare și pe site-ul bilete.ro. Totodată, ele pot fi achiziționate și în ziua meciului, de la casele de bilete ale stadionului. Prețurile variază de la 45 de lei, la tribuna 0, până la 15 lei la peluze. De asemenea copiii cu vârstă de pâna la 6 ani inclusiv au acces gratuit, însoțiți, pe baza biletelor cu valoare. Accesul în stadion se va face de la ora 18:30.

Prețurile biletelor și programul caselor la Dinamo – Poli Iași

TRIBUNA 0 (sectoarele 3, 4, 5, 6): 45 lei
TRIBUNA I (sectoarele 1, 2): 40 lei
TRIBUNA a II-a (sectoarele 19-25): 30 lei
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (sectoarele 9-15): 15 lei
PELUZA SUD (sectoarele 30-35): 15 lei

Programul caselor de bilete în ziua meciului, 4 februarie, este următorul:

Şos. Ştefan cel Mare: 11:00-20:00 ( bilete în tot stadionul)

Bd. Barbu Văcărescu: 17:00-20:00 (bilete în PCH și T2)

Calea Floreasca: 17:00-20:00 ( bilete la T0)

Reclame