Steliano Filip, OUT de la Hajduk Split! Agentul fostului dinamovist a venit cu două variante de echipe

Steliano Filip (24 de ani) s-a despărţit de Hajduk Split. Croaţii au anunţat, într-un comunicat oficial, că au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu fostul căpitan de la Dinamo.

dealzz.eu

Fundaşul stânga a fost transferat de Hajduk la începutul lui 2018, dar nu a apucat să joace foarte mult pentru echipa din ţara vicecampioanei mondiale, iar la finalul anului trecut a intrat în colimatorul şefilor după ce a fost surprins, alături de colegi, bând vin şi jucând poker

„Steliano Filip nu mai e fotbalistul lui Hajduk! Clubul şi fotbalistul au ajuns al o înţelegere pentru rezilierea contractului. Îi mulţumim lui Steliano pentru tot ce a făcut în perioada când a îmbrăcat tricoul lui Hajduk şi îi urăm mult succes în carieră”, se arată în anunţul oficial făcut de cei de la Hajduk Split.

Totul a pornit, după petrecerea de pomină, alături de colegii săi de la Hajduk Split, Stipe Vucur și Andre Fomitschow. Aceştia au fost surprinşi jucând poker, partyul fiind asezonat cu pahare cu băutură şi o scrumieră plină de ţigări. Imediat după ce croaţii au anunțat plecarea sa, Andrea Leone, l-a propus la AC Torino şi Foggia, din Serie A, respectiv Serie B. ProSport anunţă că italienii nu au fost interesaţi de român, deşi acesta ar fi fost luat gratis.

Astfel, după doar un an de la transferul la Hajduk, Filip pleacă pe uşa din dos de la club. Fundaşul a jucat doar şase meciuri în acest sezon la Hajduk. A debutat la Hajduk într-o înfrângere suferită în faţa marii rivale, Dinamo Zagreb, 1-0, pe Maksimir.

  • 300.000 € a plătit Hajduk lui Dinamo pentru transferul lui Filip în iarna lui 2018.
Reclame