INTERVIU PREMIUM | Mihai Popescu: „Acum se văd fanii adevărați”

Mihai Popescu a fost împrumutat de Dinamo în Scoția, la St. Mirren, cu doar o zi înainte de reunirea lotului. Fundașul central în vârstă de 25 de ani, care va juca în Ţara Albă pănâ la vară a avut amabilitatea de a sta de vorbă cu noi.

dealzz.eu

Dinamovistul crede în șansele lui Dinamo, pentru accederea în play-off și dezvăluie, faptul că Mircea Rednic nu l-a informat despre acest împrumut.

• Ai debutat în prima Ligă din Scoția. Ce ne poți spune despre meciul cu Celtic?

Da, mă bucur că am debutat într-un campionat puternic. Celtic este cu totul la alt nivel. A fost o noapte de neuitat chiar dacă am pierdut la scor, pentru mine a fost o experiență de ne uitat.

• Înainte de a fi împrumutat la St. Mirren, ai avut o discuție în prealabil cu Mircea Rednic?

Am fost la reunire și chiar am vorbit cu colegii și cu staff-ul , personal nu am vorbit cu nea Mircea.

• Crezi că această mutare este benefică pentru tine?

Eu zic că da! Nu suntem într-o situație bună. Dar colegii mei vor face meciuri bune pentru a rămâne în prima divizie și apoi ce vrea Dumnezeu.

• Ai urmărit partidele alb-roșilor, disputate în cantonamentul din Antalya?

Da! M-am uitat la primul și ultimul meci.

• Ai remarcat un jucător nou-venit?

Nu am studiat vreun jucător în parte, doar am urmărit jocul și dacă este vreo schimbare în strategie.

• „Câinii roșii” au de disputat 5 finale, pentru a spera la play-off. Crezi că se pot câștiga?

Da! De ce nu ? Dinamo este o echipă puternică, am demonstrat asta de multe ori. Acum, trec printr-o pasă mai puțin bună, dar au construit o echipa nouă și eu sper din suflet să câștige tot și să meargă unde îi este locul ( play-off ).

• Din ce cauză, crezi că Dinamo ocupată locul 11?

Mă gândesc că au fost atatea schimbari la echipă, rezultatele nu au fost pe măsură, lipsa de încredere și nu cred ca am fost îndeajuns de uniți.

• Contra performanța de la FC Dinamo, crezi că este și din cauza conducerii?

Nu știu ce se întâmplă la compartimentul ‘’birouri”. Nu este treaba noastră, dar cred că toți care fac sau au făcut parte din club până în momentul asta sunt vinovați cu ceva …

• Se zvonește că Steliano Filip, ar putea reveni în Ștefan cel Mare. Ai fost coleg cu el, crezi că ar putea ajuta clubul în această situație?

Am citit în presă ceva legat de Stelu, este un jucător bun și cu siguranță ar ajuta echipa. Dar nu știu dacă el ar vrea să se întoarcă în România. Plus că am văzut că au transferat 2 jucători în banda stanga . Este decizia clubului și a lui . Îi urez multa baftă, oriunde ar merge!

• Ce mesaj ai pentru fanii dinamoviști?

Să fie cât mai mult alături de echipă, pentru că acum se văd fanii adevărați. Știu că nu o să dezamăgească echipa și o să îi susțină necondiționat. Le doresc la cât mai multe coregrafii reușite și le mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare, pentru absolut tot! Să nu uite „Doar Dinamo București”. Să fie cu sufletul alaturi de ei și de echipă.

StarShinerS.ro

Mihai Popescu a bifat 13 meciuri pentru Dinamo în actualul sezon, în care a reușit să înscrie de două ori. În total, Mihai Popescu are 39 de meciuri pentru echipa din Ștefan cel Mare. În cariera sa, fundașul central a mai evoluat la Dunărea Călărași, ACS Berceni și FC Voluntari.

  • St. Mirren se află, după 23 de etape, pe locul al 12-lea din 12 în Premiership.
  • Mihai Popescu este cotat la 500.000 de euro.

Lasă un răspuns