Alexandru David anunţă: „Categoric nu”. Vezi ce jucător este interzis în Ștefan cel Mare

Președintele lui Dinamo, Alexandru David a spus răspicat, că Steliano Filip „nu e o soluție pentru noi”.

dealzz.eu

Liber de contract după despărțirea de Hajduk Split, Steliano Filip nu are nicio șansă să revină la Dinamo. Anunțul a fost făcut de președintele clubului, Alexandru David. În același timp, David a recunoscut că Dinamo se gândește mai degrabă la sezonul următor în acest moment decât la prezența în play-off.

„Am un optimism rezervat. Ma bazez pe priceperea lui Mircea Rednic, dar și pe faptul că era nevoie de un restart al grupului la Dinamo. Nu e important spiritul, ci ca jucătorii să-și facă treaba și să avem rezultate. Dănciulescu a fost consultat în privința transferurilor.

Am o înțelegere verbală cu domnul Rednic ca el să fie antrenor la Dinamo la primul meci pe noul stadion. Planul realist acum e reconstrucția pentru sezonul viitor. Dacă vom mai avea nevoie de un împrumut de la domnul Rednic, sper să găsim o soluție. Avem bani de încasat de la Rostov de aproximativ doi ani.

Steliano Filip nu e o variantă pentru noi. Categoric nu”, a spus David, pentru un trust de presă.

Contactat de doardinamo.com, fostul căpitan, a refuzat să ofere replica. Steliano Filip este în tratative cu un club și nu poate oferi declarați.

  • Steliano Filip a evoluat la Dinamo din 2012 până în ianuarie 2018.
  • Filip a strâns 153 de partide în toate competițiile, reușind 7 goluri.
  • Steliano a cucerit un trofeu, Cupa Ligii, în 2017.
  • La 650.000 de euro, este cotat Steliano Filip