Athanasios Papazoglou a făcut vizita medicală la Dinamo. Vezi prima declarație a sa

Atacantul grec Athanasios Papazoglou, în vârstă de 30 de ani, a efectuat azi vizita medicală la Dinamo și este așteptat să semneze azi contractul.

StarShinerS.ro

Atacantul elen a dezvăluit că a obținut informații despre noua echipă de la Gabi Tamaș. În 2018, Papazoglou a jucat la Hapoel Haifa.

„Știu că Dinamo este un nume mare în România, cred că am făcut alegerea potrivită. Tamaș mi-a vorbit numai lucruri frumoase despre România și Dinamo. Știu ceva despre rivalitatea cu Steaua (n.r. – actuala FCSB), știu ce energii aduce acest duel, vreau să joc in astfel de meciuri și să marchez. Sunt pregătit, sunt la dispoziția echipei și a antrenorului. Știu că Rednic este un foarte bun antrenor, care a antrenat în Belgia, e de top, cred că vom face treabă bună la Dinamo”, a spus Athanasios Papazoglou.

dealzz.eu

Athanasios Papazoglou se iubește cu Vasiliki Tsirogianni, un fotomodel grec, în vârstă de 31 de ani, a câștigat concursul Miss Grecia Univers în 2012. Cei doi au o relație de peste 5 ani.

„Sunt mândru de soția mea, că a fost Miss Grecia, va sosi împreună cu fiul nostru la București. Eu sunt familist convins, mă bucur pentru voi că aveți femei frumoase în țară, dar nu sunt treaba mea. Eu îmi aștept familia la București”, a mai spus Athanasios Papazoglou.

  • 450.000 € este cota de piață a lui Papazoglou, conform siteului de specialitate transfermakt.de.
Reclame