Război total, între Alexandru David și Ciprian Marica: „M-am cam săturat de acești fini cunoscători ai fenomenului în teorie”

Președintele clubului nostru, Alexandru David a lansat un atac frontal la adresa lui Ciprian Marica!

evomag.ro

Fostul internațional a fost pus la zid după ce a declarat că în acest moment echipa lui Rednic este una de nerecunoscut. David l-a contrat serios pe Marica și i-a atras atenția și lui Ionel Dănciulescu, cel care trebuia să-i răspundă fostului atacant.

„Marica e un susținător foarte vechi al «rechinilor» din Constanța. Aștept mult mai multe de la cei care îngrijesc acel club acum, în aceste zile. M-am cam săturat de acești fini cunoscători ai fenomenului în teorie.

S-a umplut paharul! Să pună și el în practică ceea ce știe. Deocamdată, nu prea îi iese. Trebuie să îi răspund, nu sunt ca alții care încearcă să fie prieten cu toată lumea (n.r. trimitere la Dănciulescu)a declarat David, pentru un trust de presă.

Președintele lui Dinamo, este convins că transferurile făcute de Mircea Rednic, vor confirma și afirmă că „Puriul” este omul potrivit pentru a repune echipa pe harta cluburilor cu pretenții în Liga 1. În caz contrar, Alexandru David a precizat că își asumă totul.

evomag.ro

„De fire sunt mai pesimist, dar acum sunt optimist-rezervat. Era nevoie de un restart al grupului de la Dinamo. Cred că alegerile lui Mircea sunt mai inspirate decât ale altora. Așa sper eu să fie. E foarte important ca jucătorii să fie profesioniști și să-și facă treaba. Dacă treaba nu va ieși, îmi asum eu, dar dacă iese bine își asumă ceilalți. Planul realist este reconstrucția pentru anul următor”, a mai spus Alexandru David.

  • Dinamo ocupă locul 11 în clasament la 9 puncte distanță de ultima formație care ar merge în play off, Astra Giurgiu. fosta campioană a strâns 31 de puncte, în timp ce Dinamo are 22.
  • 5 victorii a reușit Dinamo în primele 21 de jocuri ale sezonului.
Reclame