Primaria Sectorului 2 vrea stadionul Dinamo!

Mai mult ca sigur, noul stadion Dinamo nu va fi gata pentru EURO 2020, dar există și temerea că arena nu va mai fi construită deloc, din cauza problemelor legislative.

Totuși, dinamoviștii primesc noi speranțe din partea viceprimarului Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anunțat că va cere Ministerului Afacerilor de Interne să cedeze Primăriei Sectorului 2, Parcul Sportiv Dinamo. Acesta susţine că poate rezolva litigiile care împiedică ridicarea unui nou stadion.

“Voi cere oficial Ministerului de Interne, dacă dânşii nu reuşesc să facă această bază, să o modernizeze, să o dea Primăriei Sectorului 2, iar noi putem să modernizăm stadionul existent, putem să rezolvăm litigiile care există acum, prin dialog, prin negocieri cu toate părţile implicate.

În câţiva ani putem să avem un stadion, cel existent – dacă ar depinde de mine l-aş face pe cel existen în primul rând – o bază modernă, care să fie a Primăriei Sectorului 2, a cetăţenilor, unde poate juca Dinamo. Dar putem găsi şi varianta să vă mutaţi”, a spus Popescu.

ACS FC Dinamo Bucureşti, societate aflată în insolvenţă şi controlată de Nicolae Badea, fost preşedinte al roş-albilor, e cea care deţine stadionul. Organizaţia respectivă nu e de acord ca după reconstrucţie să-şi piardă drepturile asupra arenei. S-a luat în calcul ridicarea unui nou stadion pe locul actualului velodrom, dar acolo nu se pot îndeplini normele cerute de UEFA, în sensul că parcarea sau căile de acces ar trebui amplasate pe terenuri ce aparţin tot ACS FC Dinamo Bucureşti.

Lasă un răspuns