VIDEO | Mircea Rednic nu este extrem de fericit, după victoria cu Chiajna. Vezi ce a declarat la conferința de presă

Dinamo s-a impus în fața Concordiei Chiajna, scor 2-1. “Câinii” au urcat, provizoriu, pe locul 9, depăşind Gaz Metan. Chiar şi aşa, Rednic nu este un antrenor extrem de fericit, mai ales că formaţia din Ştefan cel Mare ar fi avut posibilitatea, prin jocul rezultatelor, să obţină un loc de play-off.

Mircea Rednic încearcă să își țină elevii concentrați și privește optimist spre viitor, în sezonul următor Dinamo nepermiţându-şi să mai aibă multe sincope.

“Sorescu s-a trezit, dar la conferinţă dormea. Am profitat de ce a spus, ca să pot să îi cert cumva, în play-out trebuie să jucăm serios. Sper să nu avem regrete mari după această etapă. Şi peste Iaşi, şi peste Sepsi puteam fi. Bine, nu mai contează. Hai să vorbim de partida din această seară: au fost şi momente bune, deşi primele ocazii le-au aparţinut lor. Aţi văzut ce echipă au, în afară de doi jucători, toţi au peste 185 cm. Dar am reuşit să marcăm, a înscris şi Sorescu şi ne-am desprins. Dar pe final au fost emoţii pentru că ne-am relaxat”, a spus Rednic

Montini, golgheterul lui Dinamo, s-a accidentat în prima repriză şi a fost schimbat. El a fost dus cu ambulanţa la spital, dar starea lui pare a fi stabilă. Tehnicianul lui Dinamo a adus și noile informații: “E la spital. E o uşoară comoţie. Când a ieşit, mi-a spus că nu vede cu un ochi. Ăsta e fotbalul, sper să nu fie ceva grav”, a mai spus tehnicianul la conferința de presă.

În tribune, au fost prezenţi foarte puţini spectatori, mult mai mulţi fani susţinând ieri echipa de handbal a clubului, la duelul cu Sporting Lisabona.

“E normal, nici situaţia din clasament şi nici condiţiile de aici nu atrag. Dar aţi văzut, când e miză, fanii vin şi creează o atmosferă foarte bună”, a concluzionat Rednic.

Lasă un răspuns