Cine va fi noul președinte executiv al lui Dinamo

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, 39 de ani, va părăsi în cel mai scurt timp echipa. Acesta, ar fi luat decizia de a o părăsi pe Dinamo pentru a urma o nouă oportunitate în carieră, în afara fotbalului.

Potrivit surselor din media, David a ales să meargă în Primăria condusă de Robert Negoiță, fratele patronului de la Dinamo, pentru a participa activ în viitoare campanie electorală! În acest moment, David se află în concediu timp de două săptămâni, urmând ca demisia sa să devină oficială apoi.

În aceste condiții, noul președinte executiv al clubului va fi Bogdan Bălănescu, actualul secretar general! Mircea Rednic a vorbit despre plecarea lui David într-o conferință de presă.

“Nu este o veste bună, pentru noi, pentru Dinamo, vreau să-i mulțumesc că a fost alături de mine, nu a fost ușor, de la un buget de 140.000 de euro am ajuns la 100.000 de euro, regret că pleacă. Cred că și voi știți că a fost solicitat de Robert Negoiță, încă nu e 100%, am lucrat foarte bine, până să vin eu a fost o perioadă grea, eu mi-aș fi dorit să rămână. Nu cred că mai vine nimeni până la vară în locul lui“, a spus Rednic la conferința de presă, premergătoare meciului cu Dunărea Călărași.

Ionuț Negoiță îl dorește la Dinamo, pe Dani Coman. Însă președintele celor de la Astra nu vrea să plece de la Astra. Oficialul giurgiuvenilor, a mai fost dorit și în luna ianuarie, dar a refuzat.

„Este adevărat că am avut aceste discuţii cu Dinamo şi le mulţumesc pentru că s-au gândit la mine. Acolo este un antrenor cu care am lucrat şi care sunt convins că va reuşi dacă va avea timp. Am preferat să rămân la Astra să duc la bun sfârşit acest sezon, iar de la vară încolo vom vedea ce va fi. Ce funcţie aş fi avut? Aceeaşi pe care o am şi la Astra”, declara Dani Coman.