Primăria capitalei, negociază cu Nicolae Badea: “Vrem să modernizăm baza sportivă”

Vești noi pentru fanii alb-roșilor vin în legătură cu dorința supremă: “VREM STADION!”.

Primăria Sectorului 2 al Capitalei negociază cu fostul acționar dinamovist Nicolae Badea pentru a renunța la drepturile asupra bazei sportive din Ștefan cel Mare. Autoritățile locale promit construirea unui stadion modern, în valoare de 30 de milioane de euro.

“Nu vrem ca Dinamo să devină clubul Primăriei. Vrem doar să modernizăm baza sportivă. Vom lua chirie prin care să acoperim costurile funcționării, iar baza va fi deschisă mai multor utilizări, nu doar echipei Dinamo, care are tradiție acolo. Cei de la Ministerul de Interne s-au blocat singuri prin niște contracte făcute de-a lungul timpului, fapt ce împiedică modernizarea stadionului. Astfel s-a ajuns ca, înainte de Campionatul European din 2020, să nu facă nimeni stadionul. E o imagine proastă și pentru București și pentru Sectorul 2.

Dacă există dialog, putem ajunge la un acord cu domnul Badea. Nu cred că e persoană absurdă, care se opune modernizării. Putem aloca în jur de 30 de milioane de euro pentru toată baza! Merg pe ideea unui stadion fără pistă de alergare. Nu sunt de acord cu construcția unui stadion pe locul velodromului. De ce să faci un hibrid în spate și să fie două stadioane unul lângă celălalt? Nu e util!”, a spus viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, pentru GSP.

Dan Cristian Popescu, 43 de ani, s-a implicat în problema construcției stadionului și garantează că demersul său nu este doar o “fumigenă electorală” și anunță că va avea succes acolo unde Ministerul de Interne nu a avut: să îl convingă pe Nicolae Badea să renunțe la dreptul de administrare asupra bazei sportive din Ștefan cel Mare.

Popescu se declară dinamovist de mic și mărturie stau tablourile pe care le are în biroul de la Primăria Sectorului 2: Tricourile lui Dorinel Munteanu și Marius Niculae.

Lasă un răspuns