Dinamo reacționează după decizia FRH. Vezi comunicatul de presă al clubului alb-roșu

Sancţiunile dictate de FRH după incidentele de la Focşani, dintre suporterii echipelor Dinamo și Steaua.

Ambele au fost sancţionate cu disputarea fără spectatori a următoarelor două partide de pe teren propriu. Decizia a nemulţumit profund conducerea clubului din Ştean cel Mare care a reacţionat printr-o postare acuzatoare la adresa FRH.

Clubul sportiv Dinamo, a emis un comunicat de presă, referitor la decizia luată de către Federația România de Handbal.

“CS Dinamo dorește să aducă la cunoştinţa opiniei publice abuzurile comise de FRH faţă de cluburile afiliate, prin luarea unor decizii nestatutare.

Astfel, Federaţia Română de Handbal a invitat Clubul Sportiv DINAMO Bucureşti şi AHC Dunărea Călăraşi pentru a participa la ședinţa Consiliului de Administraţie din data 21 martie a.c, ca urmare a solicitărilor formulate de acestea în vederea reanalizării unor decizii pronunţate anterior de comisiile FRH.

RELEVANT: CS DINAMO Bucureşti NU a solicitat soluţionarea unui recurs extraordinar, aşa cum tendenţios a reţinut FRH pe ordinea de zi, cu scopul vădit de a respinge motivat cererea (ceea ce s-a și întâmplat). CS DINAMO a solicitat corectarea unei decizii pronunţate de Comisia de Competiţii, ținând cont de hotărârile luate de comisiile jurisdicționale în ”Cazul Turda vs Călărași”, dar și pe baza unor probe clare care dovedesc încălcarea unor decizii ale Consiliului de Administrație (între acestea, și înregistrarea unor contracte pentru jucători fără criterii)În acest context, reprezentanţii CS DINAMO Bucureşti şi AHC Dunărea Călăraşi au dat curs invitaţiei, cu atât mai mult cu cât prin adresa sus-menţionată se precizează în mod expres faptul că au dreptul să participe. La ora 11.00 reprezentanţii entităţilor sportive s-au prezentat la sediul FRH, fiind invitaţi în sală abia la 11.35, oră la care preşedintele FRH, Alexandru DEDU, le-a adus acestora la cunoştinţă că punctele de pe ordinea de zi ce priveau cele două cluburi au fost excluse, culmea tupeului, la propunerea unui membru direct interesat, aspect votat cu majoritate.

Facem precizarea că propunerea de excludere de pe ordinea de zi a CA a venit de la preşedintele AHC Potaissa Turda, persoană interesată în nesoluţionarea ambelor cereri, fiind susţinut de alţi membri interesaţi în menţinerea actualului clasament al Ligii Naţionale.

Totodată, arătăm opiniei publice faptul că prin decizia Consiliului de Administraţie, CS DINAMO Bucureşti şi AHC Dunărea Călăraşi au fost private de exercitarea dreptului la apărare, demonstrându-se în acelaşi timp lipsa de transparenţă şi corectitudine din partea FRH.

În final, CS Dinamo își exprimă îngrijorarea față de apariția, tot mai des, a unor situații controversate în campionatul masculin de handbal, care alimentează zvonurile că anul acesta titlul de campioană se decide în altă parte, nu în teren”, se arată în comunicatul de presă.

Un gând despre &8222;Dinamo reacționează după decizia FRH. Vezi comunicatul de presă al clubului alb-roșu&8221;

Lasă un răspuns