VIDEO | Mircea Rednic mulțumit de rezultatul din partida cu Chiajna

Dinamo s-a impus împotriva celor de la Concordia Chiajna, scor 3-2, în etapa a 4-a din play-out.

„Câinii Roșii” au avut parte de 60 de minute excelente. În prima repriză, ”câinii” au marcat prin Papazoglou la primul și singurul șut pe spațiul porții pe care l-au avut.

În repriza secundă, atacantul grec a făcut ”dubla”, iar Simon Zenke a marcat primul gol pentru Dinamo. Ivanovici a marcat un gol în minutul 68, iar Bawab a redus din diferență la ultima fază. Cu toate acestea, Concordia a plecat fără niciun punct din „Groapă”.

„Deja s-au plătit 8 loje pe Arena Națională. Mai sunt vreo 12 cred. Sunt ferm convins că dacă vom juca pe Arena Națională, va fi mai bine. Să uităm de asta cu stadionul lui Dinamo. Important este să obținem suma care să ne permită să jucăm pe Arena Națională. Fac un apel la suporteri, dar și la gloriile echipei. Nu le cer mult. Să vină la meci, să cumpere o lojă, să bea un pahar de vin, o bere și să ciugulească ceva. Și să aplaude și să susțină echipa.

Să înțelegă că nu poate fi totul roz. Fanii să vină la meci, nu să comenteze pe internet. Suntem pe drumul cel bun. Le voi da și prima. 15.000 de euro pentru cele două meciuri. Nu e mult. Eu le dau banii. Am primit salariul, 10.000 de euro, și nu vreau acești bani”, a declarat Mircea Rednic.