VIDEO | Mircea Rednic mută Dinamo pe Arena Naţională: „Rămâne Arena Națională!”

Dinamo s-a impus cu 3-2 în partida jucată aseară în play-out cu Concordia Chiajna.

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic (56 de ani), a anunțat, după meci, că deja s-au închiriat 8 loje, din totalul de 42, și că este convins că pe cel mai mare stadion al țării va fi cu totul altă atmosferă decât cea tristă de pe Stadionul Dinamo, unde vin din ce în ce mai puţini spectatori.

„Rămâne Arena Națională! Deja avem 8 loje care s-au cumpărat! Doar după mesajul de ieri (n.r. – dinaintea meciului cu Concordia, când s-a anunțat oficial că echipa se mută pe Arena Națională) s-au luat deja aceste 8 loje. Mai sunt 12, cred…

Sunt ferm convins că dacă vom juca pe Arena Națională vor veni mulți suporteri. Iar asta, cu noul stadion Dinamo, să o uităm! Fac un apel către toți suporterii, dar și la fostele glorii, să vină și să participe. Nu le cer foarte mult. O lojă! Un pahar de vin, o bere, ceva să mai și ciugulească… și să aplaude și să susțină echipa.

Și suporterilor le cer mai mult, pentru că sunt mai mult pe facebook. Ei trebuie să înțeleagă că nu pot fi toate roz. Ok, nimănui nu-i convine că suntem unde sumtem, dar asta e situația. Așa că și ei trebuie să contribuie, nu doar să facă comentarii și să analizeze jucătorii, pentru că eu zic că suntem pe drumul cel bun”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Ca să joace un meci din competiţiile interne pe Arena Naţională, o echipă trebuie să plătească 23.000 de euro, 13.000 închirierea şi 10.000 de euro operarea stadionului. Dacă echipa va ajunge în play-off, ar urma să organizeze 19 jocuri pe teren propriu, adică s-ar ajunge la un cost total de 437.000 de euro!

  • „Câinii roşii” închiriază o lojă pe Arena Naţională cu 8.000 de euro pe sezon.