Mircea Rednic a anunţat cât vor lipsi Klimavicius şi Filip

Dinamo a câștigat clar meciul cu Concordia Chiajna, 3-2, și suntem liderii clasamentului din play-out, după 4 etape.

Victoria de aseară, a avut și un preț! Două accidentări. Klimavicius (29 de ani) și Ioan Filip (29 de ani) s-au accidentat în meciul de disputat cu Concordia Chiajna.

Ambii jucători, au fost schimbaţi de Mircea Rednic din cauza unor probleme medicale, după cum a afirmat chiar antrenorul la conferinţa de presă. Totuşi, absenţele nu vor fi pe perioade foarte mari. La o primă analiză, cei doi vor sta pe tuşă puţin timp, dar un anunţ clar va fi făcut în zilele următoare, după investigaţii medicale.

Klimavicius a fost schimbat în minutul 12, iar Filip a ieşit de pe teren în minutul 67

Mircea Rednic spune că acum este şansa celor care au jucat mai puţin: „Avem doi jucători cu uşoare accidentări, Filip şi Klimavicius, nu sunt grave, au sanşa să joace ceilalţi acum. Mi-a plăcut cum a intrat Grigore, Reda a intrat bine, păcat că a irosit câteva ocazii. Sunt mulţumit de joc, de rezultat, dar puteam să înscriem mai mult şi era mult mai bine pentru moral. Toată lumea aşteaptă ca şi jocul să fie spectaculos” a declarat Rednic la conferinţa de presă.

În locul lui Klimavicius ar putea apărea Ricardo Grigore sau Facundo Mallo. De altfel, Grigore i-a luat locul lui Klimavicius în minutul 12 al jocului de ieri. Iar, Atmane l-ar înlocui pe Filip.

  • Dinamo a ajuns la 25 de puncte în play-out şi suntem, liderii clasamentului, la egalitate cu cei de la Gaz Metan Mediaş, formaţie care va juca pe teren propriu cu FC Botoşani.