Ciobotariu e pe făraș : „E normal să ai emoţii”

Fostul antrenor, dar și jucător al lui Dinamo, Liviu Ciobotariu întâmpină probleme la FC Botoșani.

Antrenorul celor de la FC Botoșani, în vârstă de 48 de ani a ratat calificarea în play-off și i-a dus pe moldoveni la doar două puncte de locul care va juca barajul pentru rămânerea în Liga 1.

Liviu Ciobotariu le-a cerut jucătorilor să se trezească: „E normal să ai emoţii, în momentul în care te afli la două puncte de baraj. Repriza secundă ne-a aparţinut în totalitate, dar continuăm seria greşelilor personale. Luăm gol dintr-o fază fixă care este lucrată la antrenament. Apoi, la ultima fază, o nouă greşeală copilărească. Cred că rezulatul este exagerat, pentru că am făcut cel mai bun meci din playout. Important este să ne adunăm cât mai repede şi să începem să câştigăm.

Gaz Metan este o echipă foarte bună, poate juca fără probleme în playoff. Asta e părerea mea. Ne-a apăsat foarte tare ratarea playoff-ului, dar au trecut patru etape şi nu putem să câştigăm. E greu să redresezi moralul jucătorilor, dar deja e prea mult. În patru etape am câştigat un punct. Jucătorilor le este teamă să nu greşească, să nu piardă mingea”, a spus Liviu Ciobotariu, la finalul partidei.

După eșecul de duminică, cu Gaz Metan, scor 0-2. Conducerea botoșănenilor și-a pierdut răbdarea. Anumite surse afirmă că, fostul dinamovist, va fi demis în următoarele zile.