Interes major la Iași pentru meciul cu Dinamo

CSM Politehnica Iaşi și Dinamo București se vor întâlni pe 12 aprilie 2019, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași, de la ora 21:00.

Moldovenii speră să dea lovitura împotriva noastră și președintele clubului, Adrian Ambrosie spune că mizează pe cel puțin 7 mii de oameni în tribune. Mulți dintre ei sunt fani locali ai FCSB-ului care abia așteaptă să facă galerie împotriva lui Dinamo. N-ar fi pentru prima oară când moldovenii vin în număr mare la partida împotriva „câinilor roşii”. Fanii lui FCSB din Iaşi şi-au făcut un obicei din a susține Poli contra echipei noastre.

„Din experiența noastră, de-a lungul anilor, la meciurile cu Dinamo am avut stadionul pe jumătate plin. Mizăm pe steliști! Vom avea cu siguranță șase, șapte mii de spectatori în tribune”, a declarat Adrian Ambrosie.

Până în acest moment, Poli Iași a bifat două victorii în play-out și speră la a treia victorie, vineri, împotriva lui Dinamo: „Avem de luat o revanșă după acel 0-3 din Ștefan cel Mare”, a mai spus președintele executiv Adrian Ambrosie.

Prețul tichetelor pentru meciul de vineri seară, sunt cuprinse între 10-50 lei. Suporterii dinamoviști, vor trebuii să scoată din buzunar, 10 lei.

La fiecare meci contra echipei lui Gigi Becali, vin undeva în jurul a 12.000 de spectatori. Dintre aceștia, cam 85 la sută sunt de partea oaspeților, iar o parte sunt așteptați și vineri, să facă galerie contra lui Dinamo.

  • 12.500 de locurie capacitatea stadionului „Emil Alexandrescu” din Iași.

Lasă un răspuns