Dan Nistor și-a atacat colegii după meciul cu Botoșani: “Unii nu înţeleg ce înseamnă Dinamo”

Dinamo merge ceas în play-out. Câinii au bifat a patra victorie consecutivă, datorită unui gol marcat în finalul meciului cu Botoşani.

Partida fiind programată luni seară, la ora 21:00, stadionul Dinamo nu a fost plin de suporteri. Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor speră că aceștia vor reveni din sezonul viitor, atunci când echipa va evolua pe Arena Națională.

“Unora le e şi scârbă să vină la stadion, vedeţi şi dumneavoastră care sunt condiţiile. Vestiarele sunt vai de mama lor, multe arată ca în anii 80. Noi ne dorim ca pentru anul viitor să formăm o echipă, să ne batem la campionat şi Cupa României. Şi cred că asta se vede în jocul nostru, am început să nu mai primim gol. Se vede mâna lui nea Mircea, sunt convins că va crea o adevărată echipă pentru la anul. Am înţeles că ne vom muta pe Arena Naţională, fanii vor veni în număr mare, va fi altfel.

E important să terminăm pe primul loc în play-out, ne dă încredere pentru sezonul viitor. Noi suntem ambiţionaţi foarte tare, deşi există dezamăgire. Pentru că nu ne-am ridicat la nivelul clubului şi la nivelul fanilor. Sper să ştergem cu buretele ce a fost, nu vreau să mă gândesc că şi anul viitor s-ar putea întâmpla acelaşi lucru”, a spus Nistor la finalul meciului.

Un incident destul de grav a avut loc la finalul partidei Dinamo – FC Botoşani, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren şi Dan Nistor a intrat în conflict cu unul dintre ei.

“Nu ştiu cum se ajunge ca fanii să intre pe teren. Nu mă ating, că pot să fug tare, dar oricum…”, a comentat incidentul, Dan Nistor.
Totuși, căpitanul Dan Nistor nu e mulțumit de jocul arătat de o parte din colegii săi și nu se ferește să îi critice.

“Unii nu înţeleg ce înseamnă Dinamo. Din punctul meu de vedere, Dinamo e cel mai mare club din România. Odată cu noul sezon şi cu mutarea pe Arena Naţională, sper ca toţi să înţelegem ce înseamnă acest club”, a mai spus Nistor.

Lasă un răspuns