Mircea Rednic despre meciul cu FC Botoșani: “Nu puteţi să vă aşteptaţi la un joc spectaculos”

Dinamo a trecut cu bine și de obstacolul Botoșani, în ultimul meci al etapei din play-out.

Mircea Rednic a reușit să obțină cea de-a 5-a victorie din acest play-out, din șase partide. “Puriul” a anunțat că în acest moment, echipa noastră trece printr-o perioadă de teste și a anunțat deja plecarea unui jucător. Este vorba despre Ait-Atmane.

“A patra victorie la rând în play-out. Ca joc, au fost momente bune, mai ales în prima repriză. În a doua, ne-am organizat mai bine în apărare şi am încercat pe contra-atac să îi surprindem. Nu puteţi să vă aşteptaţi la un joc spectaculos, pentru că schimb 3-4 jucători de la meci la meci. Dau şansă la toţi, pentru a vedea pe cine mă bazez din vară. O să vedeţi că de la anul vom arăta total diferit”, a spus Rednic la finalul meciului.

Rednic a ținut să lămurească situația lui Ait-Atmane. Tehnicianul a anunțat că acesta nu l-a convins și va pleca de la echipă, mai ales că salariul acestuia e unul mare.

“Ait-Atmane, când a venit, au fost ceva probleme, pentru că i-am spus că nu accept contract pe un an de zile. El a zis că nu vrea să mai rămână la Dinamo, dar între timp s-a schimbat. Dar nu m-a convins. E un mijlocaş ofensiv care nu dă pasă de gol, care nu înscrie. El are 5000 de euro salariu, când intrăm într-o negociere, cu siguranţă va dori mai mult. Ca atare, nu cred că mai rămâne”, a mai spus Rednic.

Dinamo s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de N’Diaye în minutul 89. Este al cincilea succes obţinut de Dinamo în playout. Mijlocaşul N’Diaye se află la primul său gol în Liga 1 Betano.

CLASAMENT PLAYOUT

Gaz Metan – 32p.

DINAMO31p.

Poli Iaşi – 24p.

FC Voluntari – 22p.

FC Botoşani 22p.

Hermannstadt – 18p.

Dunărea Călăraşi 17p.

Concordia Chiajna – 15p.

Lasă un răspuns