VIDEO | Ricardo Grigore: “Ne-am luat revanșa”

Dinamo a câștigat meciul cu FC Botoșani de pe teren propriu, scor 1-0, Unicul gol al „câinilor” a fost înscris de Mamoutou N’Diaye, cu o lovitură de cap în minutul 88.

Revanșă ce îl bucură pe fundașul lui Dinamo, Ricardo Grigore: “Ne-am luat revanșa, dar aveam mai multă nevoie de puncte atunci decât acum. Asta este, nu mai putem da timpul înapoi. Meciul acesta a fost mai greu decât cel din sezonul regulat. Din fericire am profitat la o fază fixă.

Trebuie să legăm victorii, pentru că ne dau o oarecare liniște. Obiectivul nostru e de la meci la meci, să legăm relații de joc, pentru că avem nevoie de asta.

E clar că play-out-ul este o selecție pentru campionatul viitor, când sper să nu mai ratăm play-off-ul. Nu vedeți câți oameni vin la stadion? Dacă eram în play-off altfel ar fi stat lucrurile. Sper să jucăm pe Arena Națională de anul viitor, aici dacă dai un gol faci un sfert de oră până la tribună să te bucuri”, a zis Ricardo Grigore la finalul meciului.

Dinamo a obţinut trei puncte mari, într-o etapă în care toate echipele din play-out au remizat, şi s-a apropiat la un singur punct în spatele liderului Gaz Metan.

Lasă un răspuns