Rednic, după cea mai proastă clasare din istoria clubului: „E greu să joci în atmosfera de aici”

Dinamo a remizat (0-0) cu FC Voluntari și au realizat o contraperformanță incredibilă fiind la cea mai slabă clasare din istorie în campionat. Traupa lui Mircea Rednic putea evita această rușine dacă ar fi câștigat meciul cu FC Voluntari din ultima etapă a play-out-ului.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, e de părere că, dacă nu ar fi adus jucătorii pe care i-a adus, echipa se bătea la retrogradare şi promite transferuri sonore pentru stagiunea viitoare. Confruntarea cu Voluntari a fost a 4-a din ultimele 5 în care „câinii” nu au marcat, însă „Puriul” susţine că aceste partide nu au avut o miză prea mare.

„Prima repriză a fost echilibrată. N-am avut oportunități, cu excepția semi-ocaziei lui Montini. În rest, n-am creat probleme adversarilor. În repriza a doua am riscat mai mult, am avut ocazii, păcat că n-am marcat. E greu să joci în atmosfera de aici, a fost un meci fără miză. E greu să jucăm în situația aceasta.

E un an negativ din punct de vedere sportiv, n-avem ce să zicem. Ne doream mai mult, dar bine că n-am retrogradat. Dacă n-aș fi schimbat și aș fi rămas cu aceeași jucători de la început… Mi-am dat seama că riscam să ne batem la retrogradare și am schimbat. Ce voiați să fac? Dacă terminam pe primul loc în play-out se schimba ceva? Trebuie să uităm mai repede acest sezon și să ne pregătim pentru următorul”, a spus Rednic, la finalul meciului.

„Lucrăm pentru sezonul viitor, avem alt buget, a trebuit să mă adaptez. Jucătorii care au plecat n-au plecat cu mâna goală. Au plecat cu multe salarii. Acum ne pregătim și ne axăm pe sezonul următor. Vor veni sigur 5 jucători până la începutul pregătirii”, a mai spus Mircea Rednic.