Ionel Dănciulescu a vorbit despre situaţia de la Dinamo: “Eu nu fug la greu!”

Ionel Dănciulescu (42 de ani), director sportiv la Dinamo, a recunoscut că este bulversat complet de ultimele evenimente de la Dinamo.

Mircea Rednic a fost înlocuit cu Eugen Neagoe, luni, după ce „Puriul” s-a certat cu Ionuţ Negoiţă. Patronul n-a fost de acord cu noi investiţii, iar Rednic a fost pus pe liber. Pretextul lui Negoiţă a fost locul 9 pe care a terminat Dinamo, cea mai slabă clasare din istoria clubului.

După anunțarea deciziei luate de către clubul, suporterii dinamoviști au protestat, marţi seară, la Rin Grand Hotel, care aparţine acţionarului dinamovist Ionuţ Negoiţă, faţă de demiterea antrenorului Mircea Rednic, aceştia şi-au continuat acţiunile şi la Săftica. Dinamo trebuia să-l prezinte astăzi pe Eugen Neagoe (51 de ani) în funcția de antrenor principal.

Ionel Dănciulescu aşteaptă că situaţia să se rezolve cât mai repede. “Corbul” susţine numirea lui Eugen Neagoe, dar este marcat de reacţia vehementă a suporterilor din Ştefan cel Mare.

“Am nevoie de o vacanţă, să ştiu ce voi face în viitor. Nu mă gândesc la plecare, că nu plec în momentele grele. Dar vreau să cred că lucrurile vor fi pe făgaşul normal. Eu nu fug la greu, încerc să fiu util acestei echipe, aşa cum am făcut-o şi ca jucător, dar nu e o situaţie confortabilă.

Regret enorm față de tot ce se întâmplă. Îmi pare rău de nea Mircea, pentru că el a fost unul dintre cei care au insistat ca eu să revin la Dinamo. Suporterii îl vor pe Rednic și eu sunt de acord cu ei. Noi am tot spus că vom face o echipă competitivă anul viitor, că vom arăta mult mai bine. Și într-o zi sau două s-a schimbat totul, de la A la Z. Asta a fost o supărare a lor.

E clar că s-au acumulat frustrări, neîmpliniri. Suporterii au fost deranjați. Dinamo a trăit în ultimii ani și prin spiritul suporterilor, dar nu sunt de acord cu ce au făcut aseară, în fața hotelului. Azi am discutat civilizat, ne-au spus punctul lor de vedere”, a spus Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Lasă un răspuns