Mircea Rednic s-ar putea întoarce la Dinamo

Dinamo trebuia să-l prezinte astăzi pe Eugen Neagoe (51 de ani) în funcția de antrenor, după demiterea lui Mircea Rednic. Conferința de presă, programată inițial pentru ora 15:00, nu a mai început însă, fiind anulată din cauza venirii ultrașilor în baza de la Săftica.

După evenimentele de astăzi de la Săftica, Eugen Neagoe pare să nu-și mai dorească să continue cu Dinamo. Din acest moment, presiunea cade pe preşedintele Bălănescu, cel căruia fanii îi cer demisia. Rednic îl suspectează că a sabotat finalul de sezon după ce în public a apărut o listă cu jucătorii care trebuiau să plece la finalul sezonului. Despre lista respectivă ştiau doar patru persoane: Rednic, Bălănescu, Dănciulescu şi Iorga.

“Puriul” este susținut de suporterii “câinilor roșii”. Mesajul fanilor dinamoviști în discuția avută cu Bogdan Bălănescu și Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al grupării, a fost ferm: “Mircea Rednic să se întoarcă la Dinamo!”.

Mircea Rednic a fost contactat de către Radio Dinamo1948 și a răspuns clar dacă vrea să revină la conducerea tehnică a echipei. “Sunt dispus să mă întorc la Dinamo, doar dacă pleacă Bogdan Bălănescu”, a replicat antrenorul.

Lasă un răspuns