„Il Luce” dezamăgit de asistența scăzută de la meciul de old-boys

Meci de gală în Ștefan cel Mare! Generația anilor 90 a lui Dinamo întâlnit Rapidul. Meciul de old-boys s-a terminat cu scorul de 4-1, în favoarea giuleștenilor.

Mircea Lucescu, 73 de ani, fost jucător și antrenor la Dinamo, supranumit „Il Luce” și-a exprimat dezamăgirea pentru asistența scăzută de la meciul de old-boys: aproximativ 1.500 de suporteri au fost prezenți la stadion, iar aceștia au avut propriul „meci” cu Ionuț Negoiță și conducerea clubului Dinamo.

„Suporterii ar trebui să fie apropiați de echipa lor de suflet indiferent de situație. Am încercat să fac, alături de Răzvan, un eveniment pentru a ajuta un băiat care are nevoie”, a declarat Mircea Lucescu despre evenimentul care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru un băiat de 15 ani care trece prin moment dificile.

Din echipa noastră au făcut parte: Iftodi, Mateuţ, Mărgăritescu, Dănciulescu, Zicu, Marica, Giani Kiriţă, Gică Mihali, Florentin Petre sau Marius Nicula.

Echipa adversă a fost compusă din: Bădoi, Narcis Răducan, Dulca, Ilyeş, Dorel Mutică, Dani Coman, Răzvan Raţ, Daniel Niculae, Zeno Bundea, Vali Bădoi, Mugur Bolohan si Vasile Maftei.