Ionuț Nedelcearu este dorit de un club mare din Italia

Tricolorii României U21 atrag din ce în ce mai multe priviri datorită evoluţiilor foarte bune de la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino. Pe lista fotbaliştilor doriţi de echipe importante ale Europei s-a înscris şi Ionuţ Nedelcearu (23 de ani), care a asigurat linia de fund a naţionalei mici.

Presa din Italia, dar și un cunoscut trust de presă din Rusia, Prosportstory.ru anunță că Roma ia în calcul transferul jucătorului cotat la 4 milioane de euro, care a jucat excelent în cele trei meciuri în care a fost folosit de Mirel Rădoi, la EURO 2019. Gianluca Petrachi, noul director sportiv al Romei, dorește să întărească echipa, iar pe lista lui este Ionuț Nedelcearu.

După eventualul transfer de la Ufa la Roma are de profitat și clubul care l-a crescut pe Nedelcearu, Dinamo. În momentul în care l-au vândut pentru suma de 650.000 de euro, în 2018, “câinii roșii” au păstrat un procent de 15% dintr-un eventual transfer.

Dacă va ajunge la AS Roma, Nedelcearu va avea o concurenţă acerbă. Pe postul de fundaş central sunt: Konstantinos Manolas, Juan Jesus, Federico Fazio şi Ivan Marcano.

  • Nedelcearu este titular de drept la Ufa, bifând sezonul trecu 34 de meciuri și un gol.

Un gând despre &8222;Ionuț Nedelcearu este dorit de un club mare din Italia&8221;

Lasă un răspuns